ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ σε παιδότοπο: Μητέρα παραλίγο να «πνιγεί» σε πισίνα γεμάτη με 40.000 μπάλες (vid)

Σοκ σε παιδότοπο: Μητέρα παραλίγο να «πνιγεί» σε πισίνα γεμάτη με 40.000 μπάλες (vid)

Το Χάρο με τα μάτια της είδε μία μητέρα που βρισκόταν σε παιδότοπο με το γιο της, όταν παραλίγο να «πνιγεί» σε μία πισίνα με 40.000 μπαλάκια.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η μπλόγκερ Βιβιέν από τη Σιγκαπούρη ανέβασε ένα ποστ στο Facebook στο οποίο αναφέρεται στο περιστατικό, λέγοντας ότι την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα με τον 4χρονο γιο της Ρίλεϊ έχασε τον έλεγχο. Σήκωσε μάλιστα, το χέρι της σε μία προσπάθεια να την δει ένας υπεύθυνος του παιδότοπου προκειμένου να την βοηθήσει. «Δεν μπορούσα να φτάσω στον πάτο και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Προσπάθησα να κυλήσω αλλά δεν μπορούσα», έγραψε.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον παιδότοπο δεσμεύτηκε ότι θα αναθεωρήσει τους κανόνες ασφαλείας, από τη στιγμή που το βίντεο έγινε viral.

«Έπιασα επιτέλους το χέρι κάποιου και κατάφερα να σταθεροποιηθώ και σηκωθήκαμε. Και στη συνέχεια, έβγαλα το γιο μου και άλλα δύο παιδιά: ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τότε το προσωπικό ήρθε να με βοηθήσει να τραβήξουμε έξω τα παιδιά. Όλα τα παιδιά, ηλικία 6-8 χρονών περίπου, είχαν μπει μόνα τους μέσα. Το κορίτσι έκλαιγε και νομίζω πως έφυγε μετά το περιστατικό», συνέχισε η μπλόγκερ και μητέρα ενός αγοριού.

Βίντεο - σοκ:

Σχετικές ειδήσεις