ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με το θάνατο του 18χρονου μοντέλου – Δείτε νέο αποκαλυπτικό βίντεο (Pics+Vid)

Μυστήριο με το θάνατο του 18χρονου μοντέλου – Δείτε νέο αποκαλυπτικό βίντεο (Pics+Vid)

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θάνατο του μοντέλου Ιβάνα Σμιτ, της 18χρονης που είχε βρει τραγικό θάνατο όταν είχε πέσει στο κενό από τον 20ο όροφο διαμερίσματος που άνηκε στον Αλεξάντερ Τζόνσον και τη σύζυγο του.

Στο νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις τελευταίες στιγμές της γνωστής καλλονής φαίνεται ο Αλεξάντερ Τζόνσον να κουβαλάει με τα χέρια την Ιβάνα Σμιτ, παρουσία της γυναίκας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου στη συνέχεια οι τρεις του μετέβησαν σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων όπου «έρρεε» το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Όμως η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε από ειδικό γιατρό παθολόγο πιθανολογεί ότι το γνωστό μοντέλο ήταν ήδη νεκρό πριν πέσει από το μπαλκόνι, γεγονός πολύ πιθανό καθώς βρέθηκαν ελάχιστα ίχνη αίματος στο σημείο της πτώσης.

ivg

Υπανθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν μετά από τη βραδινή της διασκέδαση, επισκέφτηκε το διαμέρισμα ενός φιλικού της ζευγαριού γύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα της άτυχης Ιβάνα, γυμνό στον 6ο όροφο του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή Jalan Dang Wangi.

Η αστυνομία ανέφερε αρχικά πως δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποδηλώνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο οι γονείς της συντετριμμένοι, είναι ακόμη και σήμερα σε επαφή με την Interpol προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου της.

IVANA4

Ο πατέρας της Marcel Smit υποστηρίζει πως η Ivana, που δούλευε ως μοντέλο για τη Chanel, είχε στείλει μήνυμα και selfie στο αγόρι της στις 7.25 π.μ.

«Περίπου στις 10 πρέπει να έπεσε από τον 20όροφο. Πώς είναι δυνατό; Είναι περίεργο που δεν βρέθηκε μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Είναι ψηλή, 1.81, αλλά το κάγκελο είναι 1.2 μέτρα. Μόνο αν σκύψεις πέφτεις. Δεν έπεσε ούτε πήδηξε».

IVANA

Σύμφωνα με την οικογένειά της, στο αίμα της βρέθηκαν αλκοόλ και έκσταση. «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της. Δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα», δήλωσε ο θείος της Fred Agenjo.

Σχετικές ειδήσεις