ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Στοιχεία - σοκ για τον μακελάρη της Φλόριντα - Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη φρίκη;

ΗΠΑ: Στοιχεία - σοκ για τον μακελάρη της Φλόριντα - Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη φρίκη;

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που φαίνονται ότι ρίχνουν «φως» στο πιθανό κίνητρο του μακελάρη της Φλόριντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον 19χρονο, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο του Πάρκλαντ, η αφορμή που τον ώθησε στο να «θερίσει» 17 ζωές, ήταν μια ερωτική αντιζηλία.

Φαίνεται ότι ο χωρισμός του Νίκολας Κρουζ από μια 17χρονη μαθήτρια και ο ξυλοδαρμός του αγοριού με το οποίο εκείνη ξεκίνησε σχέση ήταν η αφορμή. Το επεισόδιο αυτό ήταν και ο λόγος που ο Κρουζ είχε αποβληθεί από το σχολείο.

Οι λεπτομέρεις αυτές, αποκαλύφθηκαν μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης «Republic of Florida», την οποίας ο 19χρονος μακελάρης ήταν μέλος. Ο Κρουζ είχε αναπτύξει παραστρατιωτική δράση, όπως παραδέχθηκε ο επικεφαλής του εθνικιστικού γκρουπ, Τζόρνταν Τζέρεμπ.

Σε ερώτηση αν η οργάνωση εμπλέκεται στη δολοφονική ενέργεια του Κρουζ, ο Τζέρεμπ αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση. Δήλωσε, μάλιστα, πως πιστεύει ότι ο 19χρονος είχε κάποιο πρόβλημα ερωτικής φύσης με κάποιο κορίτσι, καθώς, όπως είπε ο ίδιος, η επιλογή του να επιτεθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Παράλληλα, μία 17χρονη μαθήτρια του λυκείου του Πάρκλαντ επιβεβαίωσε με μαρτυρία της το σενάριο αυτό. Η Βικτόρια Ολβέρα υποστήριξε ότι ο 19χρονος είχε σχέση με μία κοπέλα, για την οποία, κατά την περυσινή σχολική χρονιά, τσακώθηκε με ένα άλλο αγόρι. Η κοπέλα είχε χωρίσει με τον Κρουζ και είχε ξεκινήσει σχέση με άλλο αγόρι, γεγονός που εξόργισε το δράστη.

Η μάρτυρας επιβεβαίωσε επίσης, ότι ο λόγος που αποβλήθηκε ο Νίκολας Κρουζ, ήταν για τον ξυλοδαρμό του άλλου μαθητή, ο οποίος του «έκλεψε» την κοπέλα.

Προφυλακιστέος χωρίς εγγύηση

Ο 19χρονος φερόμενος δράστης του μακελειού στη Φλόριντα, Νίκολας Κρουζ, παρουσιάστηκε χθες (15/02) ενώπιον του δικαστηρίου, με τον δικαστή να δίνει εντολή για την προφυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα φυλακής, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν του ζήτησαν να επιβεβαιώσει το όνομά του.

Διαβάστε επίσης: Φλόριντα: «Μείνε κρυμμένη... σ' αγαπώ» - Συγκλονίζει η 15χρονη που επέζησε από το μακελειό

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις