ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτες εικόνες: Κυνηγός τα «έβαλε» με καγκουρό και... το μετάνιωσε πικρά! (pic)

Απίστευτες εικόνες: Κυνηγός τα «έβαλε» με καγκουρό και... το μετάνιωσε πικρά! (pic)

Ο κυνηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του είπαν ότι πρέπει να περιμένει 10 μέρες για να φύγει το πρήξιμο, για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Με... σπασμένο σαγόνι κατέληξε ένας 19χρονος κυνηγός μετά από επίθεση που δέχτηκε από καγκουρό.

Ο Joshua Hayden είχε πάει για κυνήγι στη δυτική Αυστραλία με τον αδερφό του όταν κάποια στιγμή εντόπισαν τρία καγκουρό. Το ένα εξ αυτών έφυγε και ο νεαρός έβγαλε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, στοχεύοντας τα άλλα δύο. Τότε το ζώο εμφανίστηκε και επιτέθηκε στο όχημα.

«Για την ακρίβεια έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο και έσπασε το παράθυρο. Στη συνέχεια πήδησε προς το μέρος μου και με χτύπησε στο σαγόνι» είπε ο 19χρονος στο ABC, επισημαίνοντας ότι έχασε τις αισθήσεις του για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

«Εμφανίστηκε από το πουθενά, μας χτύπησε στο πλευρό του αυτοκίνητου και έσπασε το παρμπρίζ, μετά επέστρεψε πίσω σε μένα και με χτύπησε με το κεφάλι του στο σαγόνι μου» διηγείται ο Hayden.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του είπαν ότι πρέπει να περιμένει 10 μέρες για να φύγει το πρήξιμο, για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει τον 19χρονο με μαυρισμένο, πρησμένο μάτι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: Independent

Σχετικές ειδήσεις