ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Πλήρωσε «δολοφόνο» για να σκοτώσει τους γονείς του - Ήθελε να τους κληρονομήσει

Απίστευτο: Πλήρωσε «δολοφόνο» για να σκοτώσει τους γονείς του - Ήθελε να τους κληρονομήσει

Ήθελε να κληρονομήσει τους γονείς του αλλά έπεσε στην παγίδα τους...

Η ρωσική αστυνομία απέτρεψε το σατανικό σχέδιο ενός 22χρονου άνδρα να σκοτώσει τους πλούσιους γονείς του για να τους κληρονομήσει.

Ένας μυστικός αστυνομικός ανέλαβε να υποδυθεί τον ρόλο του πληρωμένου δολοφόνου. Ο 22χρονος εξήγησε στον «δολοφόνο» πώς έπρεπε να μπει στο σπίτι για να αποφύγει τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και τους σκύλους.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, μετά τις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα, η συμφωνία «έκλεισε» και ο νεαρός ζήτησε από τον εκτελεστή να του στείλει φωτογραφίες των νεκρών γονιών του για να του μεταφέρει τα χρήματα σε λογαριασμό του εξωτερικού.

Παράλληλα, οι ρωσικές Αρχές είχαν επικοινωνήσει με τους γονείς του νεαρού, που έμειναν άφωνοι με το σατανικό σχέδιο του γιου τους. Ωστόσο συμφώνησαν να βοηθήσουν τις Αρχές ώστε ο νεαρός να μπει στη φυλακή.

Μάλιστα, δέχτηκαν ακόμα και να ποζάρουν ως νεκροί, ώστε ο γιος τους στείλει τα χρήματα στον «δολοφόνο».

«Ήθελε να απαλλαγεί από τους γονείς επειδή δεν του έδιναν χρήματα», είπε μια πηγή της αστυνομίας. «Πριν ψάξει για δολοφόνο προσπάθησε άλλες δύο φορές να σκοτώσει τους συγγενείς του. Έψαχνε στο διαδίκτυο για να μάθει πώς να κάνει τις δολοφονίες», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Μετά τη μεταφορά των χρημάτων στον λογαριασμό του μυστικού αστυνομικού, ο νεαρός Ρώσος συνελήφθη.

Σχετικές ειδήσεις