ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η κόρη του γνωστού επιχειρηματία που σκοτώθηκε επιστρέφοντας από το μπάτσελορ (pics)

Αυτή είναι η κόρη του γνωστού επιχειρηματία που σκοτώθηκε επιστρέφοντας από το μπάτσελορ (pics)

Τα σωστικά συνεργεία δεν εντόπισαν κανέναν επιζώντα στα συντρίμμια του τουρκικού αεροσκάφους που συνετρίβη χθες, Κυριακή στο νοτιοδυτικό Ιράν και το οποίο, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, μετέφερε οκτώ γυναίκες που επέστρεφαν από το πάρτι που διοργάνωσε μία εξ αυτών πριν το γάμο της.

«Στο αεροπλάνο επέβαιναν τρία μέλη του πληρώματος και 8 επιβάτες. Δύο από τους επιβάτες ήταν ισπανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι Τούρκοι», διευκρίνισε η Ιρανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, το αεροπλάνο, ένα Bombardier CL60, μετέφερε την κόρη του Χουσεΐν Μπασαράν, ενός Τούρκου επιχειρηματία και επτά φίλες της.

Το αεροπλάνο κατέπεσε στην επαρχία Τσαχαρμαχάλ και Μπαχτιαρί, ενώ είχε απογειωθεί από την πόλη Σαρτζάχ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Η Μίνα Μπασαράν αρραβωνιάστηκε τον Οκτώβριο και είχε πάει στα Εμιράτα με τις φίλες της για να γιορτάσουν το γάμο της που θα πραγματοποιούνταν τον επόμενο μήνα.

Μία ημέρα πριν την τραγωδία η Μίνα είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν χαμογελαστή και περιστοιχισμένη από τις φίλες της. Όλες φορούσαν μπουρνούζια και γυαλιά ηλίου, ενώ η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε στο ξενοδοχείο One and Only Royal Mirage του Ντουμπάι.

«Βάσει των συνομιλιών με το κέντρο ελέγχου, ο πιλότος είχε ζητήσει άδεια να πετάξει σε χαμηλότερο υψόμετρο εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος», ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνοντας ότι «το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από το ραντάρ όταν πετούσε σε υψόμετρο 32.000 ποδών, ενώ έχανε ύψος και μειωνόταν η ταχύτητά του».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Isna, τα πτώματα των 11 επιβαινόντων έχουν εντοπιστεί στο σημείο της τραγωδίας.

Τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους έχουν εντοπιστεί και θα παραδοθούν στις τουρκικές Αρχές.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης:

Έβρος - Οι γονείς του λοχία Κούκλατζη στο γερμανικό Spiegel: «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι γράφει το φύλλο αγώνα - Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα

Σχετικές ειδήσεις