ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη τύχη: Αγόρασε τρία βιβλία «Χάρι Πότερ» με 10 ευρώ – Ούτε η ίδια δεν πιστεύει πόσο αξίζουν!

Απίστευτη τύχη: Αγόρασε τρία βιβλία «Χάρι Πότερ» με 10 ευρώ – Ούτε η ίδια δεν πιστεύει πόσο αξίζουν!

Δεν πίστευε στα μάτια της μία νεαρή Βρετανίδα όταν επιστρέφοντας σπίτι της έριξε μια προσεκτικότερη ματιά στα τρία βιβλία της διάσημης σειράς «Χάρι Πότερ» που μόλις είχε αγοράσει από κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών.

Παθιασμένη με το μικρό μάγο, η 21χρονη Hayley Malsom ήταν χαρούμενη μόνο και μόνο επειδή είχε απλά εμπλουτίσει τη συλλογή της με τρία ακόμη βιβλία για τα οποία είχε δαπανήσει μόλις 9 λίρες. Φανταστείτε λοιπόν τη χαρά της όταν συνειδητοποίησε πως επρόκειτο για εξαιρετικά σπάνια αντίτυπα της πρώτης έκδοσης, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αντίτυπα του «Κυπέλλου της Φωτιάς», του «Τάγματος του Φοίνικα» και του «Ημίαιμου Πρίγκηπα» σε ασυνήθιστα καλή κατάσταση.

«Απ' όσο γνωρίζω, το προσωπικό στο κατάστημα δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο για βιβλία της πρώτης έκδοσης. Κι εγώ η ίδια δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που γύρισα σπίτι. Δεν έχω πάει ακόμα σε εκτιμητή, αλλά μετά από μια σύντομη αναζήτηση στο Google ανακάλυψα ότι ένα παρόμοιο βιβλίο πωλήθηκε πρόσφατα έναντι 60.000 λιρών», εκμυστηρεύτηκε η Hayley στην Daily Mail.

Και μην νομίζετε ότι η νεαρή, από τη στιγμή που «έπιασε την καλή», θα τα… σκοτώσει. Είναι τόσο φανατική του Χάρι Πότερ από τότε που διάβασε το πρώτο βιβλίο το 2007 που «είναι πολύ σημαντικότερο για μένα να τα κρατήσω για τη συλλογή μου»…

Σχετικές ειδήσεις