ΚΟΣΜΟΣ

«Ξέφυγαν» τελείως οι Τούρκοι: Μοντέλο απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια! (pics)

«Ξέφυγαν» τελείως οι Τούρκοι: Μοντέλο απειλεί την Ελλάδα με… οθωμανικά χαστούκια! (pics)

Μόνο σε πολιτικό επίπεδο δεν περιορίζονται οι προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων, καθώς ένα μοντέλο από τη γειτονική χώρα τις πέρασε σε άλλο επίπεδο. Για την ακρίβεια στο... lifestyle!

Η Μερβέ Ακκανάτ, λοιπόν, η οποία την περασμένη εβδομάδα κέρδισε στο διαγωνισμό Top Model Of Turkey που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, δεν δίστασε όχι μόνο να μιλήσει σε συνέντευξή της για την Ελλάδα, αλλά να την απειλήσει κιόλας!

Οι τεταμένες σχέσεις μάλιστα των δύο χωρών το τελευταίο διάστημα, όπως ισχυρίζεται ήταν αυτές που την ώθησαν να απαντήσει αρνητικά σε πρόταση που δέχθηκε από τη χώρα μας.

«Είχα προτάσεις για να μετάσχω στην εβδομάδα μόδας που θα γίνει στις 30 Μαρτίου στην Αθήνα, αλλά απέρριψα αυτή την πρόταση, λόγω της στάσης που τηρεί το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα απέναντι στην χώρα μας», δήλωσε αρχικά η Τουρκάλα καλλονή για να κουνήσει το δάχτυλο στη χώρα μας: «Η Ελλάδα πρέπει να μάθει τη θέση της. Εμείς είμαστε εγγόνια των Οθωμανών. Ξέρουμε και να τείνουμε κλάδο ελαίας στους καταπιεσμένους και να ρίχνουμε οθωμανικά χαστούκια σε αυτούς που τους πρέπει»…

Σχετικές ειδήσεις