ΚΟΣΜΟΣ

Εμμονικός γόης τη βίαζε άγρια για μέρες: «Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου»! (pics)

Εμμονικός γόης τη βίαζε άγρια για μέρες: «Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου»! (pics)

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την ειδεχθή επίθεση ενός 21χρονου εμμονικού βιαστή σε μια νεαρή γυναίκα από το Χάντερσφιλντ.

Ο Thomas Patton, με δολοφονικό όπλο τη γοητεία του, έπεισε μια Βρετανίδα να τον ακολουθήσει σπίτι του μετά από ένα φεστιβάλ φαγητού και ποτού, ωστόσο η άτυχη γυναίκα - με την οποία είχαν παρελθόν - ούτε που φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε λόγω του αρρωστημένου μυαλού του. Ακόμα και όταν απείλησε να κάνει κακό στην οικογένειά της αν δεν τον συναντούσε…

Ο Patton, αφού κλείδωσε την πόρτα και της έσπασε το κινητό, της «υποσχέθηκε» ότι «αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα» της ζωής της, μετατρέποντάς την σε σκλάβα του σεξ!

«Δεν θα πας πουθενά. Αυτή θα είναι η χειρότερη νύχτα της ζωής σου. Θα σε χτυπήσω και θα σε βιάσω», ήταν τα ακριβή λόγια του 21χρονου.

«Κλειδωμένη στο σπίτι, πλησίασε το παράθυρο και άρχισε να φωνάζει στους περαστικούς. Αλλά ο δράστης έτρεξε στο μέρος της, της έκλεισε το στόμα με το χέρι και την πέταξε στον καναπέ», δήλωσε ο κατήγορος Stephen Wood στο δικαστήριο, συμπληρώνοντας: «Την απείλησε πως αν δεν σταματήσει, θα της κάνει κακό».

Ο Patton, ο οποίος στο παρελθόν είχε πει στην άτυχη κοπέλα ότι δεν είναι τίποτα παρά ένα σκυλί, τη χαστούκισε επανειλημμένα, ενώ κραδαίνοντας ένα μαχαίρι της είπε ότι θα την κάνει σκλάβα του σεξ.

Την κράτησε αιχμάλωτη βιάζοντάς την συνεχώς προκειμένου να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του για περισσότερο από 24 ώρες…

Η νεαρή, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε φυσικά στη δημοσιότητα, κατάφερε να δραπετεύσει όταν ο πατέρας της ανησύχησε από το γεγονός πως δεν είχε δώσει σημεία ζωής και επισκέφθηκε το σπίτι του δράστη το πρωινό της δεύτερης μέρας.

Ο Patton άνοιξε την πόρτα και αυτή απλά έτρεξε έξω σε κατάσταση σοκ.

Ο 21χρονος κρίθηκε ένοχος για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, επίθεση και ομηρία, ωστόσο αθωώθηκε για δύο ακόμη κατηγορίες βιασμού που αφορούσαν σεξουαλική επαφή μήνες πριν το περιστατικό.

Το σώμα ενόρκων χρειάστηκε περίπου δύο ώρες για να βγάλει ετυμηγορία την έβδομη ημέρα της δίκης.

Η κοπέλα, αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, κατέθετε για πάνω από τρεις ώρες στο δικαστήριο με τις πληγές ωστόσο στην ψυχή της να παραμένουν ανεπούλωτες…

Ο Patton, από την πλευρά του, προκαλώντας ακόμα περισσότερο την οργή της κοινής γνώμης, ισχυρίστηκε πως το σεξ ήταν συναινετικό, καθώς το θύμα του «το απολάμβανε άγριο».

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως αρκετοί μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο πως η κοπέλα τούς είχε εκμυστηρευτεί ότι έλεγε ψέματα για τις καταγγελίες σε βάρος του…

Σχετικές ειδήσεις