ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια vs Μπριζίτ: Ένας άτυπος διαγωνισμός μόδας για τις δύο πρώτες κυρίες

Μελάνια vs Μπριζίτ: Ένας άτυπος διαγωνισμός μόδας για τις δύο πρώτες κυρίες

Οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.Οι εμφανίσεις τους είναι εντελώς διαφορετικές, αλλά πάντα εντυπωσιακές.

Οι δυο Πρώτες Κυρίες συναντήθηκαν στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του γαλλικού προεδρικού ζεύγους στις ΗΠΑ και όπως ήταν φυσικό ήταν τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και τα φλας των φωτογραφικών μηχανών.

Οι εμφανίσεις τους έχουν δυο χαρακτηριστικά κοινά, τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και τα κοντά φορέματα που φόρεσαν. Η Μπριζίτ Μακρόν συνηθίζει να εμφανίζεται με κοντές φούστες, αναδεικνύοντας τα πόδια της η Μελάνια Τράμπ συνήθως επιλέγει φούστες ή φορέματα που δεν ξεπερνούν το γόνατο.

Η τάση της Μελάνια να τιμά τους επισκέπτες της ή τη χώρα που πρόκειται να ταξιδέψει, είναι εμφανής για ακόμη μια φορά αφού επέλεξε να ντυθεί με δημιουργία διάσημου Γάλλου σχεδιαστή. Με κλασσικό total black ντύσιμο, φορώντας μια μαύρη κάπα του οίκου Givenchy και από κάτω ένα επίσης μαύρο φόρεμα Dolce & Gabbana πάνω από το γόνατο. Συνδύασε τις μαύρες ψηλοτάκουνες Christian Louboutin γόβες της με το μαύρο clutch τσαντάκι του οίκου Christian Dior.

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε μια πιο ανοιξιάτικη στυλιστική επιλογή, εκδηλώνοντας για ακόμη μια φορά την αδυναμία της στον αγαπημένο της οίκο μόδας, Louis Vuitton. Ένα custom made παλτό σε απαλό κίτρινο κάλυψε το ασορτί κοντό φόρεμα της. Μια λεπτή μαύρη ζώνη, ενώ δεν παρέλειψε να συνδυάσει την κίτρινη εμφάνιση της με γόβες και τσαντάκι σε μαύρο χρώμα, επίσης του οίκου Louis Vuitton.