ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

ΣΟΚ: Ο Μόργκαν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε σχέση με τη θετή εγγονή του

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Μόργακν Φρίμαν κατηγορείται ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τη θετή εγγονή του Ι’ Ντίνα Χάινς.

Την αποκάλυψη έκανε ο 30χρονος Λαμάρ Ντάβενπορτ ο οποίος αυτές τις ημέρες δικάζεται για τη δολοφονία της. Ο 30χρονος κατηγορείται ότι το 2015 την είχε μαχαιρώσει 25 φορές και ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

«Η Ι’Ντίνα Χάινς αποκάλυψε στον Λαμάρ Ντάβενπορτ και σε άλλους ότι ο παππούς της είχε σeξουαλικά ανάρμοστη σχέση μαζί της» δήλωσε στο δικαστήριο η δικηγόρος του Ντάβενπορτ, Άνι Κοστάντζο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News.

Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο επέλεξε η υπεράσπιση να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες. Ή με ποιο τρόπο σχετίζονται με την υπόθεση δολοφονίας της Χάινς.

Ψυχολόγος κατέθεσε πως ο 30χρονος παραδέχτηκε ότι είχαν συχνούς καβγάδες με τη Χάινς. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για απιστίες.

Σημειώνεται ότι η Χάινς ήταν η βιολογική κόρη γυναίκας, την οποία ο Φρίμαν και η πρώην σύζυγός του υιοθέτησαν όταν ήταν παιδί, δεν συνδέονταν εξ’ αίματος. Ο ηθοποιός και η δεύτερη σύζυγός του φρόντισαν για την ανατροφή του παιδιού που γέννησε η θετή τους κόρη.

Οι φήμες για τον Μόργκαν Φρίμαν και τη Χάινς κυκλοφορούν εδώ και μια σχεδόν δεκαετία περίπου, αρχής γενομένης από το 2009. Τότε που το National Enquirer δημοσίευσε μια ιστορία που ήθελε τον ηθοποιό να έχει μακροχρόνια σχέση με τη θετή εγγονή του.

Το περιοδικό μάλιστα φιλοξενούσε δηλώσεις ενός φίλου της που έλεγε ότι η Χάινς ήθελε να παντρευτεί τον ηθοποιό. Ακόμα και τρία χρόνια μετά το θάνατό της υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο ηθοποιός σχεδίαζε να την παντρευτεί αν και οι δυο τους είχαν αρνηθεί τις φήμες.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις