ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βραβευμένος κλόουν έσφαξε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Φρίκη: Βραβευμένος κλόουν έσφαξε τη σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος στο Βέλγιο με θύμα μία μητέρα τριών παιδιών.

Δράστες του εγκλήματος o βραβευμένος κλόουν Kevin Leipere και ο συνεργάτης του Dietwin Haegheman, που έσφαξαν την πρώην σύντροφο του κλόουν και ανάγκασαν τα παιδιά της να βλέπουν τις αποτρόπαιες πράξεις. Ο 31χρονος δράστης και ο 38χρονος συνεργός του εξαφανίστηκαν μετά το έγκλημα, ωστόσο ειδοποίησαν τις Αρχές για την φρικτή τους πράξη.

Θύμα η 47χρονη πρώην σύντροφος του κλόουν, η Caroline D, το πτώμα της οποίας ανακαλύφθηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην πόλη Oudenbur του Βέλγιου. Η αστυνομία βρήκε τα τρία της παιδιά, ηλικίας 12, 15 και 17 ετών δεμένα στην σοφίτα του σπιτιού. Όπως αποκάλυψαν, ο Leipere και ο Haeghemen σκότωσαν την μητέρα τους, τα έδεσαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο Leipere είχε χωρίσει πρόσφατα με την Caroline D. επειδή δεν τα έβρισκε με τα παιδιά της.

Ο 31χρονος που ψυχαγωγούσε άρρωστα παιδιά στο νοσοκομείο και είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος κλόουν στο Βέλγιο, μετά το έγκλημα, ταξίδεψε στην πόλη του στο Breedene, σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και απειλούσε να πηδήξει στο κενό.

4C45C45400000578 5732073 image a 78 1526398963276

Μετά την αναταραχή, οι αρχές κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί και συνελήφθη. Ο Haegheman συνελήφθη αργότερα την ίδια μέρα στην πόλη Melle. Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Leipere τον έπεισε να βοηθήσει να εκδικηθεί την Caroline D και τα παιδιά της μετά τον χωρισμό τους.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις