ΚΟΣΜΟΣ

«Αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω»: Τα ανατριχιαστικά λόγια της 16χρονης που δολοφόνησε ο μακελάρης

«Αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω»: Τα ανατριχιαστικά λόγια της 16χρονης που δολοφόνησε ο μακελάρης

Η άτυχη 16χρονη που δολοφονήθηκε από τον Έλληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή, είχε προειδοποιήσει την οικογένειά της για τον 17χρονο καθώς τον φοβόταν ιδιαιτέρως.

Λίγο πριν δολοφονηθεί στο σχολείο Santa Fe η 16χρονη Shana Fisher, με την οποία ο μακελάρης είχε εμμονή, είχε πει στους δικούς της ότι ο 17χρονος είχε δολοφονικές διαθέσεις και ότι «αν με σκοτώσει θα τον στοιχειώνω για πάντα. Δύο εβδομάδες μετά δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μαζί με άλλους εφτά συμμαθητές της και δύο δασκάλους από τον Δημήτρη Παγουρτζή.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Shana, ο 17χρονος την ενοχλούσε εδώ και τέσσερις μήνες πιέζοντάς τη να βγει μαζί του. Μία εβδομάδα πριν το μακελειό της Παρασκευής η κοπέλα είχε βρει το θάρρος να του πει να σταματήσει.

Αυτός, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές, ήταν και ο λόγος που ο Παγουρτζής επέλεξε την 16χρονη ως το πρώτο θύμα του, πυροβολώντας την εξ επαφής στο πρόσωπο και παραμορφώνοντάς την σε τέτοιο βαθμό που να μην αναγνωρίζεται.

Ο πατέρας της κοπέλας μίλησε στην Daily Mail για το βασανιστήριο που είχε ζήσει η κόρη του: «Είχε πει στην μαμά της δύο εβδομάδες πριν ότι το αγόρι αυτό θα την σκότωνε. Την είχε απειλήσει ο ίδιος. Σχεδίαζε αυτήν του την πράξη εδώ και εβδομάδες. Ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη».

Σχετικές ειδήσεις