ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Δασκάλα έδειχνε στην τάξη φωτογραφίες να κάνει στοματικό στο σύζυγό της μετά το σεξ με μαθητή!

ΣΟΚ: Δασκάλα έδειχνε στην τάξη φωτογραφίες να κάνει στοματικό στο σύζυγό της μετά το σεξ με μαθητή!

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αρρωστημένη δράση μιας διεστραμμένης δασκάλας στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Η Jessica Langford περιμένει την καταδίκη της αφού κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική επαφή με έναν 14χρονο μαθητή της, ωστόσο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, δεν αρκέστηκε μόνο στην αποπλάνηση ενός ανηλίκου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα η δασκάλα δεν δίστασε να δείξει σε όλους τους μαθητές της, στο Middle School Miamisburgh, και μάλιστα μέσα στην τάξη, ακατάλληλες φωτογραφίες της. Σε μία από αυτές μάλιστα φέρεται να κάνει στοματικό σεξ στο σύζυγό της!

«Οι φωτογραφίες έκαναν τους μαθητές να αισθάνονται άβολα, αμήχανα και παράξενα», υποστήριξε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, παρουσιάζοντας στοιχεία βάσει των οποίων η Langford προσπαθούσε να παγιδεύει στον ερωτικό ιστό της τους μαθητές προσφέροντάς τους δώρα όπως iPhone και παπούτσια.

Σύμφωνα επίσης με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο η ανώμαλη δασκάλα έκανε σεξ με το 14χρονο μαθητή της μέσα στην τάξη, την τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, αν και 15 μήνες πριν της είχαν γίνει συστάσεις να μην έχει οποιαδήποτε σωματική επαφή με τους μαθητές της. Ο λόγος; Την είχαν «τσακώσει» στην αγκαλιά ενός άλλου μαθητή της μέσα στην τάξη…

Δεν της είχε ασκηθεί ωστόσο κάποια επίσημη πειθαρχική δίωξη παρά μόνο της έγιναν κάποιες συστάσεις.

Η παράνομη σεξουαλική σχέση της Langford με τον μαθητή της αποκαλύφθηκε όταν ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου την έπιασε «στα πράσα». Τότε είπε στο μαθητή να κρυφτεί κάτω από το γραφείο αφού έκαναν σεξ για περίπου μισή ώρα!

Ο έφηβος, ο οποίος στο δικαστήριο χαρακτηρίστηκε ως «ο τύπος που όλοι θα ήθελαν να είναι», αν και αρχικά ισχυρίστηκε στο δικαστήριο πως απλά βοηθούσε τη δασκάλα να μαζέψουν τις καρέκλες (έπειτα από προτροπή της κατηγορούμενης), παραδέχθηκε τελικά πως όλα άρχισαν από ένα φιλί και κατέληξαν να κάνουν σεξ.

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, η Langford, η οποία εργαζόταν ήδη ως δασκάλα για εννέα ολόκληρα χρόνια, παραιτήθηκε (αφού της δόθηκε διοικητική άδεια), ενώ πλέον αντιμετωπίζει βαριά ποινή που θα μάθει στις 29 Μαΐου καθώς κρίθηκε ένοχη για έξι κατηγορίες σχετικές με σεξουαλική κακοποίηση και «παγίδευση» ανηλίκου.

Σχετικές ειδήσεις