ΚΟΣΜΟΣ

Φήμες ότι στις ΗΠΑ ετοιμάζουν καταφύγια πολέμου

Φήμες ότι στις ΗΠΑ ετοιμάζουν καταφύγια πολέμου

Πόλεμος: Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο από δημοσιεύματα ότι στις ΗΠΑπροετοιμάζονται για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη δημιουργία ολόκληρου συγκροτήματος σηράγγων κάτω από την επιφάνεια της γης και την δημιουργία μιας υπόγειας πόλης.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας Daily Star, έχουν αναφερθεί πολλές εργασίες από ειδικές τεχνικές ομάδες σε διάφορα σημεία στην αμερικανική ενδοχώρα κατά τους τελευταίους μήνες, αφήνοντας τους Αμερικανούς κατοίκους να εικάζουν πολλά και διάφορα για το τι συμβαίνει.

Και τώρα οι υποθέσεις «κινούνται με κατεύθυνση από την ανατολική ακτή προς τα δυτικά».

tr 1

Η εφημερίδα Daily Star Online έχει χαρτογραφήσει τις τοποθεσίες που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα οι εργασίες και οι οποίες έχουν ένα ανησυχητικό μοτίβο.

tr 6

Οι ιδιοκτήτες σπιτιών ανέφεραν πως τμήματα των σπιτιών τους στην Ανατολική ακτή των ΗΠΑ είχαν αρχίσει να «βυθίζονται» καθώς υπήρχε δραστηριότητα κάτω από την επιφάνεια που προκάλεσε το φαινόμενο αυτό.

Ακολούθως, στα κοινωνικά δίκτυα αναρτήθηκαν αναφορές από την Ν.Υόρκη που υποδηλώνουν ότι μυστηριώδους ήχους που ακούγονταν σε όλη την πολιτεία. Ο θόρυβος λέγεται ότι έρχεται ξανά από το υπέδαφος.

Οι κάτοικοι αποκάλυψαν πώς ακουγόταν σαν κάποιος να σκάβει κάτω από αυτούς, αλλά δεν υπήρχε αναφορά τέτοιων δραστηριοτήτων.

Αυτό προκάλεσε μια φρενίτιδα, καθώς οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε κάποιο είδος εργασιών για την δημιουργία πυρηνικών σηράγγων που ετοιμάζονται πυρετωδώς εδώ και μεγάλο διάστημα.

Τα παραπάνω δημοσιεύματα έχουν εξάψει τη φαντασία των συνωμοσιολόγων και τα σενάρια για τη δημιουργία καταφυγίων πολέμου δίνουν και παίρνουν στο ίντερνετ.

Αμερικανοί κάτοικοι εξέφρασαν τις ίδιες απορίες και αμηχανία και στις μεσοδυτικές πολιτείες , γράφοντας στο Facebook για να μοιραστούν τις ανησυχίες τους.

«Οι ήχοι ήταν σαν αληθινοί βραχίονες, ακούγονταν σαν μια ισχυρή έκρηξη», αναφέρει ένας κάτοικος.

Αλλά καμία πραγματική απάντηση δεν δόθηκε ποτέ από την αμερικανική κυβέρνηση, ενώ κάμερα παρακολούθησης από μια ιδιοκτησία έδειξε πόσο τρομακτικό ήταν το γεγονός.

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφίες και χάρτες: Πού βρίσκονται καταφύγια στην Αθήνα σε περίπτωση πολέμου

Υπάρχουν επίσης στοιχεία για την εμφάνιση τεράστιων ρωγμών στη μέση των δρόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, αυτές μπορεί να προκλήθηκαν από κοντινό σεισμό, αλλά οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι είναι πολύ απίθανο.

Όμως, έχουν αναφερθεί υπάρχουν επίσης δραστηριότητες της ίδιας φύσης στην Πενσυλβάνια και σε άλλες πολιτείες. Αλλά όλα προς το παρόν, είναι μόνο μια θεωρία.

Την ίδια στιγμή είναι γνωστό ότι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου έχουν αθόρυβα την δυνατότητα να επιβιώσουν σε προετοιμασμένα ειδικά υπερπολυτελή καταφύγια για την περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου,επιδημία , τσουνάμι, εξασφαλίζοντας της επιβίωση τους σε ένα τέτοιο θανατηφόρο σενάριο, στην πολιτεία της Ντακότα στις ΗΠΑ .

Εικόνες στην πολιτεία της Νότιας Ντακότα δείχνουν σειρές γιγάντιων μεγάλων ενισχυμένων καταφυγίων που έχουν σχέση με μια σύγχρονη Κιβωτός του Νώε.

Πρόκειται για καταφύγια ενισχυμένα με χάλυβα και σκυρόδεμα που χτίστηκαν αρχικά από το σώμα μηχανικού του στρατού των ΗΠΑ tο 1942, αλλά στην συνέχεια αγοράστηκαν από την εταιρεία Vivos για πλούσιους για μια «ώρα ανάγκης» .

Η εταιρεία Vivos χτίζει και επιπλώνει καταφύγια για όποιον θέλει να επιβιώσει από πυρηνικό πόλεμο, πανδημία και μεγάλη νόσο.

Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σχεδόν τα πάντα από έναν πυρηνικό πόλεμο μέχρι σούπερ εκρήξεις ηφαιστείων, ηλιακές εκλάμψεις, σεισμούς , τσουνάμι, πανδημίες.

Πωλούνται εντελώς άδεια και χωρίς νερό, ηλεκτρικό ρεύμα ή σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα, αλλά η εταιρεία προσαρμόζει τα πάντα σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ $ 12.000 και $ 20.000.

Η Vivos εγγυάται επίσης στους ιδιοκτήτες ότι θα υπάρξει ασφάλεια στην κοινότητα η οποία θα διαθέτει μέχρι και σχολείο αλλά και καταστήματα .

Η εταιρεία αναφέρει στην ιστοσελίδα της : «Όποια και αν είναι η απειλή, τα καταφύγια μας κατασκευάζονται και σχεδιάζονται για να αντέχουν τα πάντα από σούπερ εκρήξεις ηφαιστείων, ηλιακές εκλάμψεις, σεισμούς , τσουνάμι, πανδημίες, ακόμη και επιθέσεις αστεροειδών , αλλά και ανθρωπογενείς απειλές, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών εκρήξεων, την κατάρρευση αντιδραστήρα, βιολογικές ή χημικές καταστροφές, τρομοκρατία, ακόμα και γενική αναρχία».

Πηγή: dailystar.co.ukdailystar.co.uk

Σχετικές ειδήσεις