ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που βρέθηκε νεκρή σε αποβάθρα

Αυτή είναι η δημοσιογράφος που βρέθηκε νεκρή σε αποβάθρα

Θρίλερ με το θάνατο πασίγνωστης δημοσιογράφου στη Βουλγαρία - Το τελευταίο διάστημα διεξήγαγε έρευνα σχετικά με υπόθεση διαφθοράς που αφορά διασπάθιση κοινοτικών πόρων - Τι εξετάζει η αστυνομία της Βουλγαρίας -Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός της προήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι και ασφυξία, ενώ η 30χρονη έφερε ίχνη βιασμού

H Βικτορία Μαρίνοβα, δημοσιογράφος και παραγωγός του τηλεοπτικού σταθμού TVN, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με υπόθεση διαφθοράς που αφορά διασπάθιση κοινοτικών πόρων. Το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε νεκρή σε αποβάθρα στην βουλγαρική πόλη Ρούσε.

Οι πρώτες πληροφορίες της βουλγαρικής αστυνομίας αναφέρουν πως ο θανατός της ενδεχομένως να μην σχετίζεται με τις έρευνές της.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Η τελευταία εκπομπή της Mαρίνοβα αφορούσε έρευνα από ομάδα βουλγάρων δημοσιογράφων για εταιρείες που εμπλέκονται σε κοινοτικά χρηματοδοτούμενα σχέδια υποδομών και διαχειρίζονται οι τοπικές αρχές. Υποστήριξε ότι το 30 με 40% της χρηματοδότησης που έλαβε ένας όμιλος εταιρειών σπαταλήθηκε από τη διαφθορά και τις δωροδοκίες.