ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σατανιστές διαμέλισαν και «θυσίασαν» τέσσερις ανθρώπους για να... κερδίσουν το λαχείο! (pics)

Φρίκη: Σατανιστές διαμέλισαν και «θυσίασαν» τέσσερις ανθρώπους για να... κερδίσουν το λαχείο! (pics)

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη μια απίστευτη ιστορία ανθρωποθυσίας στη Βραζιλία που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σατανιστές δολοφόνησαν και στη συνέχεια διαμέλισαν τέσσερις ανθρώπους, «προσφέροντάς» τους ως «θυσία» στο Σατανά.

Το γεγονός μάλιστα ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ο… έξω από ΄δω θα τους αντάμειβε με τον πρώτο αριθμό του λαχείου, επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Οι τρεις σατανιστές, οι οποίοι γνώριζαν τα θύματά τους, οδήγησαν - λέγοντάς τους ότι γίνεται κάποιο πάρτι - τρεις άντρες και μία γυναίκα, σε ένα απομονωμένο σπίτι στο χωριό Iguatu της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όπου αφού τους βασάνισαν, τους πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του λαιμού.

Ακολούθως διαμέλισαν τα άτυχα θύματα, χρησιμοποιώντας τα μέλη των σωμάτων τους για να «καλέσουν» το Σατανά, μέσω σκοτεινών τελετουργικών.

Η αστυνομία της Βραζιλίας κατάφερε να συλλάβει δύο από τους δράστες, τον 41χρονο Roberto Alves και τον 30χρονο Gleudson Barros, για τους οποίους πιστεύουν πως έχουν διαπράξει και άλλες δολοφονίες στο παρελθόν, ενώ ο τρίτος σατανιστής, ο μόλις 17 ετών Samio Bessa, αυτοκτόνησε πριν πέσει στα χέρια των Αρχών.

«Όλα τα θύματα βασανίστηκαν με μαχαίρι, ενώ έφεραν εγκαύματα στο σώμα τους και ξυλοκοπήθηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με τον ίδιο τρόπο. Αφού τοποθετήθηκε ένα κομμάτι υφάσματος στα κεφάλια τους, πυροβολήθηκαν δύο φορές στο πίσω μέρος του λαιμού και στο πλάγιο μέρος του κεφαλιού. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως αυτά τα τελετουργικά έγιναν για να καλέσουν τον Σατανά επειδή πίστευαν πως οι ανθρωποθυσίες θα βοηθούσαν στο να βελτιώσουν τις ζωές τους και να αλλάξουν την περιουσία τους, επειδή πάντα ήταν άτυχοι και φτωχοί», αποκάλυψε ο ντεντέκτιβ Marcos Lira, προσθέτοντας:

«Πίστευαν πως οι πράξεις τους θα τους βοηθούσαν να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια, ότι θα τους πρόσφεραν ανυπολόγιστη δύναμη προς τους άλλους ανθρώπους και πως θα κατακτούσαν όποια γυναίκα ήθελαν. Ακόμα ισχυρίστηκαν πως οι ψυχές των δολοφονημένων έχουν φυλακιστεί στο σπίτι και τα πνεύματα τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».