ΚΟΣΜΟΣ

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Αποκάλυψε τη δυσάρεστη εξέλιξη στην υγεία της, μέσω Instagram.

Διάσημη από τις ταινίες «Ερωτικά Παιχνίδια», "Hellboy" και «Γλυκός Πειρασμός», η Selma Blair, φαινόταν να τα έχει όλα.

Χθες Σάββατο (20/10) όμως αποκάλυψε ότι η μοίρα της έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι.

«Έχω πολλαπλή σκλήρυνση», ανακοίνωσε σε όσους την ακολουθούν στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της από τη δοκιμή κουστουμιών για τη νέα σειρά του Netflix, "Harper Glass", στην οποία πρωταγωνιστεί.

selma blair

Η 46χρονη ηθοποιός, σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαι ανάπηρη. Μερικές φορές πέφτω κάτω. Μου πέφτουν πράγματα. Η μνήμη μου είναι θολή. Και η αριστερή πλευρά μου ζητάει οδηγίες από ένα χαλασμένο GPS. Αλλά το κάνουμε. Και γελάω και δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Η Blair αναφέρει ότι η ενδυματολόγος της σειράς «όχι μόνο σχεδιάζει τα κουστούμια που θα φορέσω στη νέα σειρά αλλά μου φοράει τα παντελόνια, μου τραβάει τις μπλούζες από το κεφάλι, μου κουμπώνει το παλτό και μου προσφέρει τον ώμο της για να μπορέσω να σταθώ ίσια».

Σύμφωνα με την ίδια, η διάγνωση της σκλήρυνσης έγινε τον περασμένο Αύγουστο, αν και είχε σχετικά συμπτώματα για πολλά χρόνια.

«Αν με δείτε στο δρόμο να μου πέφτουν πράγματα από τα χέρια, είστε ευπρόσδεκτοι να με βοηθήσετε να τα μαζέψω», προσθέτει ενώ ευχαριστεί τους συναδέλφους της Sarah Michelle Gellar, Freddie Prince Jr, Jamie King και Elizabeth Burkley, που της έχουν σταθεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες - σοκ: Στα ύψη η εγκληματικότητα στο Κέντρο της Αθήνας (pics-vids)

Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Ορέστης» τις επόμενες ώρες