ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η σέξι δασκάλα έκανε κάτι αδιανόητο σε 14χρονο μαθητή της (vid+pics)

Αυτή η σέξι δασκάλα έκανε κάτι αδιανόητο σε 14χρονο μαθητή της (vid+pics)

Σοκ και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Volusia County, στη Φλόριντα, έχουν προκαλέσει οι «πικάντικες» αποκαλύψεις σχετικά με τη σεξουαλική σχέση που διατηρούσε μια 27χρονη δασκάλα με 14χρονο μαθητή της.

Η Στέφανι Πάτερσον κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 5 έως 10 χρόνια, καθώς δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες για αποπλάνηση και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου που τη βαραίνουν.

Ο «εφιάλτης» της όμορφης δασκάλας άρχισε όταν οι γονείς του ανήλικου αγοριού, το οποίο παρέσυρε στον ερωτικό ιστό της, ανακάλυψαν άκρως ακατάλληλα μηνύματα στο κινητό του.

Ο 14χρονος αναγκάστηκε έτσι να παραδεχθεί στους γονείς του την ανάρμοστη σχέση που διατηρούσε με την Στέφανι, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν τις Αρχές.

Ο μικρός τούς εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη την ημέρα η «ξαναμμένη» δασκάλα θα τον παραλάμβανε στις 11:00 και θα πήγαιναν στο σπίτι της, όπου περνούσαν αρκετές ώρες μαζί, όταν ο άνδρας της απουσίαζε!

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχαν σεξουαλικές επαφές και σε άλλα μέρη, ενώ κάποιες φορές η 27χρονη τού έδινε μαριχουάνα.

«Άρα, θα κάνουν για αυτό; Σε μισώ τόσο πολύ. Πες στη μητέρα σου ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Ξέρω ότι λειτούργησα χαζά. Που ήταν το μυαλό μου; Για κάποιο λόγο σε ερωτεύτηκα. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος», έγραφε σε ένα από τα τελευταία μηνύματα που έστειλε στον 14χρονο η Στέφανι, όταν της είπε πως οι γονείς του τα ξέρουν όλα.

Στη συνέχεια, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, τον ρώτησε αν μπορεί να μιλήσει στην μητέρα του, προκειμένου να την παρακαλέσει να τα «ξεχάσει» όλα.

Δυστυχώς ωστόσο για την «άτακτη» δασκάλα, η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αν και μάλιστα η Στέφανι είχε σκοπό να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, καταθέτοντας ένσταση, ο δικαστής Ραούλ Ζαμπράνο, τής «έκοψε» τα φτερά, ξεκαθαρίζοντάς της ότι σε τέτοια αδικήματα, όχι μόνο δεν πρόκειται να την κάνει αποδεκτή, αλλά τη συμβούλεψε να αναγνωρίσει το λάθος της.

Αφού μίλησε έτσι με το δικηγόρο της, η Πάτερσον αποφάσισε να δηλώσει ένοχη, προκειμένου να μην «οξύνει» περισσότερο τα πνεύματα και να πέσει στα πιο… μαλακά.

Έτσι, αντιμετωπίζει πλέον ποινή φυλάκισης από 5 έως και 10 χρόνια, με το συνήγορό της να αισιοδοξεί πως ο δικαστής μπορεί να αποδειχθεί ακόμα πιο επιεικής.