ΚΟΣΜΟΣ

Κύμα τρομο-πακέτων «σαρώνει» τις ΗΠΑ: Εκκενώθηκε λόγω βόμβας το γραφείο του πρώην γενικού εισαγγελέα

Κύμα τρομο-πακέτων «σαρώνει» τις ΗΠΑ: Εκκενώθηκε λόγω βόμβας το γραφείο του πρώην γενικού εισαγγελέα

Ο Eric Holder, πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ υπό τη διοίκηση του Ομπάμα, είναι το τελευταίο όνομα στον κατάλογο των ανθρώπων στους οποίους έχουν αποσταλεί ύποπτα πακέτα. βόμβες ταχυδρομείου σήμερα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.Το πακέτο που απευθυνόταν στην πρώην γενικό εισαγγελέα παρελήφθη σε ταχυδρομική μονάδα διαλογής, ανέφερε το MSNBC.

5bd0a4d3fc7e93281f8b45a8

Νωρίτερα το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της βουλευτή των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις αλλά και της εφημερίδας San Diego Union-Tribune εκκενώθηκε εξαιτίας εντοπισμού ύποπτου πακέτου, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης. Το ίδιο συνέβη και στο γραφείο της βουλευτίνας του Δημοκρατικού Κόμματος Ντέμπι Γουάσερμαν-Σουλτς στη Φλόριντα. Η Γουάσερμαν-Σουλτς είναι η πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ εντόπισαν άλλα τρία ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε σήμερα 24 Οκτωβρίου η Μυστική Υπηρεσία. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε επίσης ένα ύποπτο δέμα που απευθυνόταν στον Λευκό Οίκο, γεγονός που τελικώς διαψεύσθηκε λίγο αργότερα. Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε και στο κτήριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το κύμα τρομο-πακέτων που σαρώνει τις ΗΠΑ.