ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 50χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα βλέφαρα νεαρού για να διακοσμήσει το τζάκι!

Φρίκη: 50χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα και τα βλέφαρα νεαρού για να διακοσμήσει το τζάκι!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία όχι μόνο στο Δουβλίνο, αλλά σε ολόκληρη τη Βρετανία από την αποκάλυψε μιας «αρρωστημένης» δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, μια 50χρονη φέρεται να πετσόκοψε τα γεννητικά όργανα ενός 27χρονου, από τον οποίο αφαίρεσε επίσης τα βλέφαρα και τα τοποθέτησε ως διακοσμητικό σε ράφι πάνω από το τζάκι!

Το θύμα, ο Limbani Mzoma, ή Robert βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος σε γειτονιά της ιρλανδικής πρωτεύουσας, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της Grace Miano, η οποία κατοικεί στην ίδια διεύθυνση.

Δεν έχει διευκρινιστεί πάντως ποια ήταν η σχέση του νεαρού θύματος με την 50χρονη Κενυάτισσα, στην οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία του.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο, καθώς την ώρα που τη μετέφεραν στον εισαγγελέα χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους!

Κατά την κράτησή της επίσης παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη, στο κεφάλι και τα πόδια.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το σπίτι όπου διέμεναν βρίσκεται σε καλή συνοικία του Δουβλίνου και σε μια γειτονιά που θεωρείται ήσυχη.

Παρ΄ όλα αυτά τα προβλήματα των ενοίκων του συγκεκριμένου σπιτιού, αλλά και οι έντονοι καβγάδες που δεν μπορούσαν να «εγκλωβιστούν» στους τέσσερις τοίχους τους, αποτελούσαν κάτι σαν κοινό μυστικό μεταξύ των γειτόνων.