ΚΟΣΜΟΣ

Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο δώρο του πρώτου του έρωτα μετά από 47 χρόνια! (vid)

Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο δώρο του πρώτου του έρωτα μετά από 47 χρόνια! (vid)

Το τοποθετούσε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάθε χρόνο!

Ο Adrian Pearce από το το Τορόντο του Καναδά είχε κρατήσει κλειστό ένα χριστουγεννιάτικο δώρο εδώ και 47 χρόνια. Του το είχε προσφέρει η πρώην του, Vicki Allen.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το 1971, η Vicki Allen έδωσε το δώρο στον τότε αγαπημένο της και λίγο μετά τον εγκατέλειψε. Ο Adrian, τότε, αποφάσισε πως δεν θα το ανοίξει ποτέ.

Ο 60χρονος πλέον Adrian, παντρεμένος με δύο παιδιά εδώ και τόσα χρόνια τοποθετεί το δώρο μαζί με τα υπόλοιπα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ωστόσο, το 2017, οι δύο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά και έτσι αποφάσισε να το ανοίξει. Πρόκειται για ένα μικρό κουτί με μωβ περιτύλιγμα, στο οποίο μέσα περιείχε ένα βιβλίο με τίτλο «Αγάπη είναι: Νέοι τρόποι να καταλάβετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα» και στις σελίδες του περιείχε ζωγραφιές και ρητά για την αγάπη.

«Η ειρωνεία είναι τρομακτική» ανέφερε συγκινημένος ο Adrian για τον τίτλο του βιβλίου και την κατάληξη του ζευγαριού, στην Daily Mail ενώ η Vicki, δήλωσε έκπληκτη που ο εφηβικός της έρωτας κράτησε το δώρο κλειστό τόσα χρόνια.

Δείτε το βίντεο!