ΚΟΣΜΟΣ

Στα χέρια των Αρχών βίντεο με 18χρονο που «καίει» τον Κέβιν Σπέισι

Στα χέρια των Αρχών βίντεο με 18χρονο που «καίει» τον Κέβιν Σπέισι

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι να παρενοχλεί έναν 18χρονο το 2016 σε ένα μπαρ στο Nantucket φέρονται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές της Μασαχουσέτης.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε πει στον Σπέισι πως είναι 23 και σπουδάζει σε πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το βράδυ που βρέθηκαν στο μπαρ, ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, να καυχήθηκε για το μέγεθος του πέους του, αλλά και να επιχείρησε να πείσει τον νεαρό να τον ακολουθήσει σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο τότε 18χρονος, την ώρα που βρισκόταν κοντά στο πιάνο του καταστήματος, ο ηθοποιός άρχισε να τρίβει το μηρό του. Έπειτα, ο Κέβιν Σπέσι φέρεται να κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του νεαρού και να τον άγγιξε στα γεννητικά του όργανα. Όλο αυτό το σκηνικό διήρκησε για τρία λεπτά.

Ο νεαρός, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, δεν ήξερε τι να κάνει, καθώς δεν ήθελε να έχει μπελάδες με τη δουλειά του για το γεγονός ότι ήπιε, καθώς στην ηλικία του απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ. Όπως είπε, προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά ο Σπέισι συνέχισε να τον αγγίζει ερωτικά.

Την ώρα εκείνη μάλιστα, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του, η οποία δεν τον πίστεψε. Έτσι της έστειλε μέσω του Snapchat ένα βίντεο που δείχνει τον Σπέισι να τον παρενοχλεί.

Όπως ανακοίνωσε ο εισαγγελέας της επαρχίας Cape and Islands, Michael O'Keefe, ο Κέβιν Σπέισι θα πρέπει να εμφανιστεί στις 7 Ιανουαρίου στο δικαστήριο και να δώσει τη δική του εκδοχή για τις καταγγελίες που στοιχειοθετήθηκαν.

Η κοπέλα του επιβεβαίωσε στην αστυνομία το περιστατικό με το βίντεο και όσα αυτό δείχνει.