ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνές – Σοκ στο Λονδίνο: Όχλος κυνήγησε, γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε νεαρό άνδρα στη μέση του δρόμου

Σκηνές – Σοκ στο Λονδίνο: Όχλος κυνήγησε, γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε νεαρό άνδρα στη μέση του δρόμου

Στη σύλληψη 39 ατόμων με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, προχώρησε η Αστυνομία στο Λονδίνο τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου.

Οι συλλήψεις έγιναν σε διεύθυνση στο Χάμερσμιθ του δυτικού Λονδίνου ως αποτέλεσμα ξυλοδαρμού και σοβαρού τραυματισμού με μαχαίρια ενός άνδρα ηλικίας μεταξύ 30 και 40 ετών.

Ο άνδρας νοσηλεύεται με τους γιατρούς να λένε ότι η ζωή του διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Οι συλληφθέντες κρατούνται σε διάφορα αστυνομικά τμήματα και ανακρίνονται.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής όταν έξω από ένα ταχυφαγείο κατά τη διάρκεια μιας παρεξήγησης που γρήγορα εξελίχθηκε σε φιλονικία, η κατάσταση «ξέφυγε» και ένας όχλος ατόμων άρχισε να κυνηγά και να χτυπά το θύμα με γροθιές ακόμη και όταν έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο παραλογισμός της βίας όμως δε σταμάτησε ούτε εκεί καθώς κάποιοι δε δίστασαν να βγάλουν μαχαίρια και χτύπησαν με μανία το θύμα.

Στην συνέχεια παρατώντας τον άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου συνέχισαν τη βράδια τους χωρίς κανένα ίχνος ντροπής σε πάρτι κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία όταν προσπάθησε να μπει στο σπίτι όπου γινόταν το πάρτι συνάντησε αντίσταση με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μαζικές συλλήψεις.

Δύο μαχαίρια εντοπίστηκαν από τις αρχές κοντά στη σκηνή του εγκλήματος και οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή φωτογραφιών: The Sun