ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει το μήνυμα του Μαραντόνα για τον Εμιλιάνο Σάλα

Συγκλονίζει το μήνυμα του Μαραντόνα για τον Εμιλιάνο Σάλα
Facebook

Τη θλίψη του για την εξαφάνιση του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα εκφράζει ο θρύλος των γηπέδων, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο» τόνισε πως ελπίζει ότι το αεροπλάνο του θα ήταν «σε λάθος αεροδρόμιο και θα βρεθεί ζωντανός».

«Ελπίζω ότι το αεροπλάνο ήταν λάθος σε λάθος αεροδρόμιο και θα τον βρούμε ζωντανό, αυτό είναι όλο», δήλωσε ο πρώην διεθνής της Αργεντινής σε ένα ηχητικό μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό Instagram του δημοσιογράφου Μαρτίν Αρεβάλο.

«Είναι μια τρομερή ατυχία. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, σκέφτομαι όλα τα ταξίδια που έκανα με συντροφιά ανθρώπων», δήλωσε ο τωρινός προπονητής της Ντοράδος ντε Σοναλόα, του Μεξικού δεύτερη κατηγορία.

Το μικρό αεροσκάφος, τύπου Piper Malibu, στο οποίο επέβαινε ο Σάλα απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Νάντης με τελικό προορισμό το Κάρντιφ.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, που πριν από λίγο καιρό είχε υπογράψει συμβόλαιο Cardiff City αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ χάθηκε από τα ραντάρ το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Φρεντερίκ Σολάνο, της υπηρεσίας γαλλικές αεροπορίας, είπε στο CNNi: «Το όνομα του Σάλα ήταν στη λίστα επιβατών».

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν το αεροσκάφος και όσο περνούν οι ώρες ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες, στην περίπτωση που είχαν καταφέρει να προσθαλασσωθούν.

«Δεν έχουμε βρει ούτε ίχνος τους. Αν προσθαλασσώθηκαν, οι πιθανότητες επιβίωσης, δυστυχώς σε αυτό το στάδιο είναι ελάχιστες», ανέφερε η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Μαζί με τον 28χρονο Σάλα αγνοείται και ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους το οποίο χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Πηγή: Cnn.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:


Βίντεο - ΣΟΚ από τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

«Θρίλερ» με διάσημο ποδοσφαιριστή: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε

Είδηση – «βόμβα»: Πασίγνωστος τραγουδιστής συνελήφθη για βιασμό

Σχετικές ειδήσεις