Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκε μήνυμα σε μπουκάλι 95 χρόνια μετά - Πραγματοποίησε την επιθυμία του άντρα που το έριξε

Newsbomb

Μια γυναίκα από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ βρήκε ένα μπουκάλι με ένα γράμμα, που είχε παραμείνει στον βυθό ενός ποταμού για σχεδόν έναν ολόκληρο αιώνα.

Η Jennifer Dowker είναι ιδιοκτήτρια ενός τουριστικού γραφείου που προσφέρει ξεναγήσεις με βάρκες που έχουν γυάλινο πάτο. Στις 18 Ιουνίου -κι ενώ βουτούσε στον ποταμό Cheboygan για να καθαρίσει τα παράθυρα στη γυάλινη καρίνα του σκάφους- η γυναίκα βρήκε στον βυθό ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι με ένα μήνυμα μέσα του.

«Όποιος βρει αυτό το μπουκάλι να επιστρέψει το σημείωμα στο George Morrow, από το Cheboygan του Μίτσιγκαν και να πει πού το βρήκε – Νοέμβριος 1926» έγραφε το μήνυμα μέσα στο πράσινο μπουκάλι.

Η Dowker ανέβασε το εύρημα στον λογαριασμό της στο Facebook και μετά από λίγο διάστημα είδε με έκπληξή της πως η κόρη του Μόροου είχε επικοινωνήσει μαζί της.

Η Michele Primeau ανέφερε ότι είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα από κάποιον που είχε δει την ιστορία με το μπουκάλι στα social media και της το είχε αναφέρει γιατί θεώρησε ότι θα την ενδιέφερε, όπως μεταδίδει το CNN.

Όταν η Michele είδε το σημείωμα, αμέσως αναγνώρισε τον γραφικό χαρακτήρα του μακαρίτη του πατέρα της. Η γυναίκα εξήγησε ότι ο πατέρας της ο George Morrow είχε πεθάνει το 1995.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Κανένας μη εμβολιασμένος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα