Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί: Η στιγμή που απομακρύνεται προς το καταφύγιο ενώ ηχούν οι σειρήνες στην Λβιβ (vid)

Newsbomb

Η Αντζελίνα Τζολί μεταφέρεται εσπευσμένα σε ασφαλές μέρος καθώς οι σειρήνες ηχούν κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη δυτική πόλη Λβιβ στην Ουκρανία.

Η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί, ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, πραγματοποίησε το Σάββατο (30/4) αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λβιβ στη δυτική Ουκρανία, όπου συνομίλησε με εκτοπισμένους.

Κατά την επίσκεψή της, όμως, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε καταφύγιο τη στιγμή που οι σειρήνες ήχησαν στην πόλη. Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, η Αντζελίνα Τζολί διακρίνεται να περπατά γρήγορα με τη συνοδεία της προς ασφαλές μέρος, την ώρα που ακούγονται οι σειρήνες προειδοποιώντας για επικείμενη επίθεση.

Περισσότεροι από 7,7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Περισσότεροι από 5,4 εκατομμύρια Ουκρανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους.