Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Η στιγμή που τον αποθεώνουν οι θαυμαστές του στο Μάντσεστερ (video)

Newsbomb

Ο Τζόνι Ντεπ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από θαυμαστές του στο Μάντσεστερ μετά την τελευταία του συναυλία το Σάββατο,  μέρες αφότου κέρδισε τη δίκη κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ δέχτηκε έγινε δεκτός από ένα ενθουσιώδες πλήθος στο Μάντσεστερ μετά την τελευταία του συναυλία το Σάββατο. Ο 58χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον τραγουδιστή Τζεφ Μπεκ στην περιοδεία του και εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του φίλου του σε στάδιο του Μάντσεστερ στη βόρεια Αγγλία.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» φαινόταν σε πολύ καλή διάθεση καθώς τον υποδέχτηκε ένα πλήθος θαυμαστών, πόζαρε μαζί τους για selfies και τους χαιρέτησε εγκάρδια.

Ο ηθοποιός φορούσε ένα πολύχρωμο καπέλο και ένα πουκάμισο με σχέδια καθώς έβγαινε από το χώρο της συναυλίας, με τους οπαδούς του να ζητωκραυγάζουν. Σταμάτησε για να υπογράψει αυτόγραφα και να ποζάρει με κόσμο που ήθελε να του δείξει την υποστήριξή του, μετά το «σίριαλ» της νομικής του περιπέτειας.

«Στη Σκωτία, οι θαυμαστές του τον αντιμετώπισαν σαν έναν χαμένο...από καιρό Beatle καθώς τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα ενώ μουρμούριζε πολλές επιτυχίες, όπως το What's Going On του Mάρβιν Γκέι και το Paperback Writer των Beatles» γράφει η Daily Mail

To σόου του Ντεπ στο Royal Concert Hall διεκόπη επανειλημμένα με τους θαυμαστές να θέλουν να εκφράσουν την υποστήριξή τους. Φώναζαν, «Τζόνι, Τζόνι», «Αθώος, Αθώος» και «Τζόνι Ντεπ, Τζόνι Ντεπ» με μερικούς θαυμαστές του Μπεκ να τους παρακαλούν να «σωπάσουν».

Ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε την Άμπερ Χερντ, 36 ετών, διεκδικώντας 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο που έγραψε το 2018 και ισχυριζόταν ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Εκείνη «απάντησε» με αγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια, υποστηρίζοντας ότι ο δικηγόρος του έκανε συκοφαντικές δηλώσεις. Ο Τζόνι Ντεπ δικαιώθηκε τελικά και η πρώην σύζυγός του που θα υποβάλλει έφεση, οφείλει να του καταβάλλει 10,3 εκατομμύρια δολάρια.

Η νίκη του χαιρετίστηκε από τους οπαδούς του και παρά το γεγονός ότι ο Μπεκ ήταν ο κεντρικός καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κοινό παραληρούσε κάθε φορά που ο Ντεπ ανέβαινε στη σκηνή.