Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη Βρετανία: Επιβάτες «εγκλωβίστηκαν» στο ψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ

Newsbomb

Τρόμο προκαλεί η στιγμή που οι επιβάτες «κόλλησαν» κοντά στην κορυφή του υψηλότερου τρενου λούνα πάρκ της Βρετανίας, εν μέσω ισχυρών ανέμων

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που οι επιβάτες «κόλλησαν» κοντά στην κορυφή του ψηλότερου τρένου του Ηνωμένου Βασιλείου την Τρίτη (11/4), εν μέσω ισχυρών ανέμων που σάρωναν την περιοχή.

Το Big One στο Blackpool Pleasure Beach σταμάτησε λόγω ξαφνικής θύελλας. Το προσωπικό του θεματικού πάρκου εθεάθη να βοηθά τους εγκλωβισμένους επιβάτες να κατέβουν στις απότομες διαδρομές του τρένου, ενώ η διαδρομή ακυρώθηκε για το υπόλοιπο της ημέρας.

«Σκεφτείτε μόνο ότι βρίσκεστε στο υψηλότερο σημείο μιας βόλτας με τρενάκι και σας λένε ότι η τροφοδοσία διακόπηκε, επομένως θα πρέπει να πιάσετε την κουπαστή και να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες για να κατεβείτε 214 πόδια στο έδαφος, μέσα σε ανέμους ταχύτητας 60 μιλίων/ώρα...» σχολίασε το Sky News. Αυτό συνέβη στους επιβάτες του Big One μετά τη διακοπή της διαδρομής λόγω της καταιγίδας «Nόα».

Οι παράκτιες περιοχές στη νοτιοδυτική Αγγλία, ιδιαίτερα το Ντέβον και η Κορνουάλη, επηρεάστηκαν περισσότερο. Μια κίτρινη προειδοποίηση για επικίνδυνους ανέμους εκδόθηκε για τη νοτιοανατολική Αγγλία και οι αρχές προειδοποίησαν επίσης τους κατοίκους για πιθανές διακοπές ρεύματος και διακοπές στην κυκλοφορία, τις προηγούμενες ημέρες.