Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Barbie: Η ξεκαρδιστική έκπληξη γενεθλίων του Ράιαν Γκόσλινκ στη σκηνοθέτιδα της ταινίας

Newsbomb

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έστειλε μια ολόκληρη στρατιά από...Κεν στη σκηνοθέτιδα της Barbie, Γκρέτα Γκέργουιγκ για τα 40α γενέθλιά της... καθώς η ταινία οδεύει oλοταχώς σε εισπράξεις ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έκανε τα πάντα για να απολαύσει η σκηνοθέτης της ταινίας Barbie Γκρέτα Γκέργουιγκ τα 40α γενέθλιά της αυτή την Παρασκευή (4/8). Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ, ο οποίος υποδύεται τον Κεν στο μπλοκμπάστερ που σπάει ταμεία, κανόνισε ένα...flash mob για να της τραγουδήσει μελωδίες από την ταινία.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο TikTok της ταινίας, η Γκρέτα ξεσπάει σε γέλια και εμφανίζεται αμήχανη, ενώ η «χορωδία των Κεν» χορεύει προς τιμήν της. Καθώς λικνίζονται στους ήχους του Dance The Night, ένα σινγκλ της Dua Lipa που κυκλοφόρησε ειδικά για την ταινία, μία σειρά από Barbie ήρθε να συναντήσει τους Κεν. Όταν ενημερώθηκε η Γκρέτα ποιος είχε κανονίσει το δώρο της, έκρυψε το πρόσωπό της στα χέρια της και αναφώνησε: «Θεέ μου!»

Η Γκρέτα, η οποία συνέγραψε τη Μπάρμπι με τον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη σύζυγό της Νόα Μπάουμπαχ, γέλασε ανεξέλεγκτα καθώς έφτασαν οι Κεν. Το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε ήταν το I'm Just Ken, μια ρομαντική μπαλάντα που ερμηνεύτηκε στην ταινία από τον ίδιο τον Γκόσλινγκ, ο οποίος τραγούδησε στο παρελθόν στο La La Land.

Καθώς η Γκρέτα έβλεπε ενθουσιασμένη, οι Κεν στροβιλίζονταν στη χορογραφία τους, η οποία τους έδειχνε να παρουσιάζουν τους εντυπωσιακούς μύες τους. Στη συνέχεια, ακούστηκε το Dance The Night , αναβαθμίζοντας το flash mob και παρακινώντας μερικές γυναίκες ντυμένες Barbie να λάβουν μέρος.

Μετά την παράσταση, μια φανερά συντετριμμένη Γκρέτα ρωτήθηκε αν είχε ιδέα ποιος της είχε στείλει το flash mob. Όταν απάντησε ότι δεν ήξερε της είπαν να σκεφτεί... μια γκάιντα. Ο Ράιαν έγινε viral τον περασμένο μήνα όταν η Γκρέτα αποκάλυψε ότι είχε στείλει μια γκάιντα σε μία άλλη στιγμή που περιλάμβανε την ίδια και το καστ της ταινίας.

Σε μια συνέντευξη στο βρετανικό GQ, η Γκρέτα αποκάλυψε ότιο Ράιαν έβαλε τον μουσικό να τους επισκεφτεί ζητώντας με τον τρόπο του συγγνώμη για την αδυναμία του να τους συναντήσει ο ίδιος. «Αυτός ο άντρας, αυτός ο Σκωτσέζος με κιλτ, εμφανίστηκε και έπαιξε γκάιντα», είπε. «Τότε διάβασε μια ομιλία από το Braveheart. Και μετά έφυγε ».

Η εν λόγω ομιλία περιλαμβάνει τη γραμμή στην οποία ο Γουίλιαμ Γουάλας δηλώνει ότι οι Άγγλοι «μπορεί να μας πάρουν τη ζωή, αλλά ποτέ δεν θα πάρουν την ελευθερία μας!». Τα γενέθλια της Γκρέτα ήρθαν μετά την είδηση ότι η Barbie, με πρωταγωνίστρια τη Mάργκο Ρόμπι στον ομώνυμο ρόλο, οδεύει προς εισπράξεις ενός δις δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Μια νέα αναφορά από το CNBC προέβλεψε ότι η Barbie θα περάσει το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα, σε ένα ορόσημο για τις γυναίκες σκηνοθέτιδες. Ο επικεφαλής αναλυτής του BoxOffice.com Shawn Robbins είπε: «Η συμμετοχή στο box office club του ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι μια στιγμή ορόσημο για την Barbie και την Γκρέτα Γκέργουγικ καθώς η τελευταία θα γίνει η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης που κατάφερε κάτι τέτοιο»