Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν έχουν σκοτώσει οι τζιχαντιστές τους δημοσιογράφους»

Newsbomb

Μέλη του Ισλαμικού Κράτους, που είναι διαβόητοι για το δημόσιο αποκεφαλισμό δημοσιογράφων, ανατρέπουν τα δεδομένα λέγοντας σε συνέντευξη τους στο Russia Today, ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν σκοτώσει δημοσιογράφους!

Η δημοσιογράφος που επισκέφτηκε ένα μικρό χωριό του Λιβάνου, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, συναντήθηκε με αρκετά μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Ένας από αυτούς που συμφώνησε να προσδιοριστεί μόνο με το μικρό του όνομα, δήλωσε ότι είναι ένας «στρατιώτης του ISIS που σκοπό έχει να να υπερασπιστεί τους σουνίτες αδελφούς του, που υποφέρουν από την αδικία σε ολόκληρο τον κόσμο.» Πρόσθεσε δε ότι ήδη 3.000 άνθρωποι έχουν ήδη προσεγγίσει τους τζιχαντιστές και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους για τον αγώνα.

«Θέλουμε να πάρουμε πίσω τη γη μας. Ακόμα και αν πεθάνουμε όλοι γι αυτό το σκοπό» δήλωσε ο τζιχαντιστής.

«Εμείς δε σκοτώνουμε δημοσιογράφους. Τους θεωρούμε αθώους αγγελιοφόρους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι τζιχαντιστές για να σκοτώνουν τους δημοσιογράφους» είπε ο Αμίρ, όπως λέγεται.

«Είμαστε ειρηνικοί άνθρωποι και η θρησκεία μας μάς απαγορεύει να είμαστε βίαιοι. Πολεμάμε για την ειρήνη».

Σύμφωνα με τον Αμίρ, υπάρχει μία προκατάληψη για τους σουνίτες μουσουλμάνους. «Αν κάποιος ταξιδεύει εκτός χώρας, τον κατηγορούν για τρομοκράτη και θεωρούν ότι ταξίδεψε για να εκπαιδεύσει ή να εκπαιδευτεί»