Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Καζακστάν: Σοκαριστική σύγκρουση φορτηγού με 2 τρένα (video)

Newsbomb

Ένας οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε στο Καζακστάν όταν επιχείρησε να διασχίσει με το όχημά του μια σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που περνούσαν δύο τρένα με αντίθετη κατεύθυνση.

Η συντριβή, που οδήγησε στον μερικό εκτροχιασμό των τρένων καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Η τραγωδία σημειώθηκε μεταξύ των σταθμών «Kondratovka» και «Petropavlovsk» στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Νότιων Ουραλίων.

Η κάμερα δείχνει πως ενώ ο οδηγός προσπαθεί να σταματήσει το φορτηγό του πριν τις γραμμές του τρένου, φαίνεται πως τελικά δεν το καταφέρνει εξαιτίας του πάγου που καλύπτει το οδόστρωμα.

Και ενώ ο οδηγός αποφεύγει αρχικά μια σύγκρουση με ένα φορτηγό τρένο, εν τέλει το τρένο σέρνει το φορτηγό για αρκετά μέτρα προτού συγκρουστεί με μια επιβατική αμαξοστοιχία που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότεραη νταλίκα γίνεται συντρίμμια με αποτέλεσμα τον εκτροχιασμό βαγονιών των δύο τρένων.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο οδηγός του φορτηγού να πεθάνει επί τόπου. Τέσσερα κενά βαγόνια εκτροχιάστηκαν ενώ τρία αυτοκίνητο του επιβατικού τρένου υπέστησαν ζημιές. Οι μηχανοδηγοί και οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν.