Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στον αέρα: Αεροπλάνο πετούσε με ανοιχτή... πόρτα! (video)

Newsbomb

Σκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης με κάτι από… τρόμο, έζησαν επιβάτες πτήσης από τη Νότια Κορέα, όταν αντιλήφθηκαν πως πετούσαν με ανοιχτή την πόρτα!

Και προφανώς όχι για να παίρνουν… αέρα στα 10.000 πόδια, αλλά λόγω αμέλειας που προκάλεσε εκκωφαντικό θόρυβο στην καμπίνα, σπέρνοντας τον τρόμο στους επιβάτες.

Τελικά ο κυβερνήτης του Jin Air Boeing 737-800 αναγκάστηκε να επιστρέψει… πίσω τους 163 επιβάτες, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για πιθανά προβλήματα, αλλά και για να σφραγιστεί κανονικά η πόρτα.

Στο μεταξύ πάντως, παρά τον πανικό που προκλήθηκε, ένας από τους επιβαίνοντες κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μοιραστεί την εμπειρία του πώς είναι να πετάς με ανοιχτή την πόρτα. Μιλώντας δε σε ραδιόφωνο της Ν. Κορέας ανέφερε πως κατάλαβε ότι από κάπου… έμπαζε, καθώς αντιλήφθηκε την κουρτίνα που χωρίζει τους επιβάτες από τις αεροσυνοδούς να κουνιέται!

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί ότι πολλοί από τους επιβάτες παραπονέθηκαν για έντονους πόνους στα αυτιά, αλλά και για ναυτία, ωστόσο κανείς τους δεν χρειάστηκε νοσηλεία. Αντιθέτως χρειάστηκαν υπομονή, αφού η πτήση τους καθυστέρησε 15 ώρες!