Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Πασίγνωστος τραγουδιστής αρπάζει τη σύντροφό του από το λαιμό

Newsbomb

Σάλο έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται ξεκάθαρα ο πρώην frontman των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, να πιάνει από το λαιμό τη σύντροφο του σε κλαμπ του Λονδίνου.

Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η Sun είναι αποκαλυπτικό. Ο Λίαμ Γκάλαχερ που ακολουθεί πλέον solo καριέρα αρπάζει με άγριες διαθέσεις τη Debbie Gwyther από το λαιμό, ενώ βρίσκονται σε γνωστό κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί στις 8 Αυγούστου. Τότε αυτόπτες μάρτυρες είχαν αναφέρει το περιστατικό, με τους δύο πρωταγωνιστές του συμβάντος να το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ωστόσο, το βίντεο που κυκλοφορεί τους εκθέτει και τους δύο, καθώς απεικονίζονται να μαλώνουν. Αυτόπτης μάρτυρας είχε δηλώσει πώς ο Γκάλαχερ είχε αποκαλέσει τη σύντροφό του «γαμ… μάγισσα», η οποία μετά το περιστατικό έβαλε τα κλάματα.

Ο 45χρονος τραγουδιστής σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter είχε αρνηθεί τα πάντα.

Συγκεκριμένα έλεγε: «Πρώτον, δεν έχω απλώσει ποτέ τα χέρια μου σε οποιαδήποτε γυναίκα με άσχημο τρόπο. Δεύτερον, υπάρχει μόνο μία μάγισσα και όλοι ξέρουμε ποια είναι».

Το ίδιο κατηγορηματικό ήταν και η Debbie Gwyther, η οποία διέψευσε ότι ο τραγουδιστής της έπιασε το λαιμό.

Δείτε το βίντεο στη gallery