ΚΥΠΡΟΣ

Στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το φονικό στην Κύπρο

Στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το φονικό στην Κύπρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το τριπλό φονικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην Πάφο με θύματα μια 24χρονη έγκυο γυναίκα από την Μολδαβία και την τρίχρονη κόρη της.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου ερευνούν το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να είχε υποχρεωθεί να υπογράψει συμβόλαιο έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η 24χρονη μαζί με τον 29χρονο που κρατείται ως ύποπτος για την δολοφονία, για το ζήτημα του συμβολαίου, είχαν επισκεφτεί συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο στην Πάφο.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί ανέκριναν επί δυο ολόκληρες μέρες τον 29χρονο με τον οποίο ζούσε τους τελευταίους μήνες το θύμα. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου οι αρχές έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις κλήσεις του κινητού του θύματος, ώστε να βγουν συμπεράσματα για το πώς βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή «Αχέλειας», όπου στη συνέχεια πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρή.

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει μέχρι τώρα η Γιούλια δέχθηκε κλήση στις 19:41 του Σαββάτου και απάντησε το κινητό της, ενώ βρισκόταν στην περιοχή Γεροσκήπου. Μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ζωντανή, αφού απάντησε το κινητό και στη συνέχεια μετακινήθηκε σε άλλη τοποθεσία.

Την ίδια ακριβώς ώρα υπάρχει καταγεγραμμένη κλήση σε κινητό τηλέφωνο άλλου προσώπου προς το κινητό του θύματος από την ίδια περιοχή.