ΚΥΠΡΟΣ

Άνω - κάτω το ψευδοκράτος: Νέο ροζ βίντεο πολιτικού να αυτοϊκανοποιείται on camera

Άνω - κάτω το ψευδοκράτος: Νέο ροζ βίντεο πολιτικού να αυτοϊκανοποιείται on camera
Σάλος έχει ξεσπάσει από τη δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού.
twitter

Νέο ροζ βίντεο συνταράσσει τον πολιτικό κόσμο στα Κατεχόμενα μετά το βίντεο, το οποίο έδειχνε τον αυτοαπακαλούμενο “πρωθυπουργό” του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ σε προσωπικές του στιγμές

Έκανε πραγματικότητα την υπόσχεση του ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πέκερ με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο τούιτερ, απευθύνθηκε προς τους Κύπριους – εννοώντας Τουρκοκύπριους - πολιτικούς: «Κύπριοι πολιτικοί που υποστηρίξατε τη συνωμοσία εναντίον μου στην Τουρκία, συμμαχώντας μ΄ εμπόρους ναρκωτικών και παράνομους οργανισμούς στοιχημάτων, είστε όλοι καμένοι. Το αρχείο πέρασε στα χέρια μου. Πρέπει να ανησυχείτε. Θα σας αποκαλύψω. Όποιοι έχετε αίσθημα ντροπής θα πρέπει να παραιτηθείτε και να φύγετε»

Το βίντεο αναρτήθηκε στο twitter από τον λογαριασμό "Deli Cavus", για τον οποίο ο Σεντάτ Πέκερ είχε προειδοποιήσει ότι κατέχει και αφορά ανώτερο στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Σερντάρ Ντεκτάς στο ψευδοκράτος.

Το βίντεο εμφανίζει τον Τοζούν Τουλαλί, βοηθός Γραμματέα και σημαίνων στέλεχος του «Δημοκρατικού Κόμματος» του Ντενκτάς σε σκηνές διαδικτυακής «συνεύρεσης» με μια γυναίκα.

Δείτε την gallery:

Πηγή: offsite.com.cy

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Ρόδος: Ντόμινο αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης- «Το έχει ξανακάνει» λέει η κόρη της θείας

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)