ΚΥΠΡΟΣ

Πάνω από 700, 000 ευρώ συγκέντρωσε Ραδιομαραθώνιος για ΑΜΕΑ

Πάνω από 700, 000 ευρώ συγκέντρωσε Ραδιομαραθώνιος για ΑΜΕΑ

Περισσότερα από 700, 000 ευρώ συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής στον Παγκύπριο οδικό έρανο του 23ου Ραδιομαραθωνίου αγάπης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Εκατοντάδες πολίτες αλλά και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία, εκδήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους, προσφέροντας στο θεσμό.

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, οι Κύπριοι έδειξαν για άλλη μια χρονιά έμπρακτα το ανθρώπινο τους πρόσωπο, συνεισφέροντας από το υστέρημά τους στον Παγκύπριο οδικό έρανο του 23ου Ραδιομαραθωνίου, για παιδιά με ειδικές ανάγκες, αποδεικνύοντας τελικά, ότι πράγματι "μόνο η αγάπη μπορεί". Ανάμεσά τους, σύσσομη και η πολιτική ηγεσία.

39 περίπτερα στήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους σε όλη την Κύπρο και στελεχώθηκαν από εθελοντές και υπαλλήλους της λαϊκής τράπεζας, που πωλούσαν κουπόνια των 2 και 5 ευρώ, με σκοπό να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των μικρών παιδιών. Ο μεγάλος έρανος αγάπης, οι πορείες και οι εκδηλώσεις για τον 23ο Ραδιομαραθώνιο θα συνεχιστούν και αύριο, για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν.