ΚΥΠΡΟΣ

ΑΚΕΛ: Δεν διαθέτει η Κυβέρνηση την πολιτική βούληση για διάσωση των ΚΑ

ΑΚΕΛ: Δεν διαθέτει η Κυβέρνηση την πολιτική βούληση για διάσωση των ΚΑ

Η Κυβέρνηση δεν φαίνεται να διαθέτει την πολιτική βούληση να δώσει τη μάχη για τη διάσωση των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε σε διάσκεψη Τύπου ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

« Αντί της αδράνειας που προκλητικά επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα σε σχέση με το μέλλον της εταιρείας, καθήκον της είναι η ενίσχυση της προσπάθειας υπεράσπισης των συμφερόντων της εταιρείας ενώπιων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι οι συνεχείς διακηρύξεις περί ύπαρξης σχεδίου Β, το οποίο δεν έχει πότε προσδιοριστεί, στην πράξη υπονομεύουν και καταδικάζουν σε αποτυχία το σχέδιο Α, που είναι η διάσωση της εταιρείας.

Το ΑΚΕΛ, είπε, αναμένει να υπάρξει έρευνα για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η εν λόγω έρευνα δεν θα πρέπει να αποτελέσει άλλοθι στις προσπάθειες για διάσωση της εταιρείας.

«Δυστυχώς τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά για το μέλλον της εταιρείας κάτι που για ορισμένους αναδεικνύεται ως χρυσή ευκαιρία εξυπηρέτησης μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων», ανέφερε ο κ. Λουκαΐδης.

πηγη ikypros