ΚΥΠΡΟΣ

«Εδωσε» ονόματα-τρομοκρατών ο ισοβίτης για την δολοφονία στη Αγ. Νάπα

«Εδωσε» ονόματα-τρομοκρατών ο ισοβίτης για την δολοφονία στη Αγ. Νάπα

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από τις 10 το πρωί, σύσκεψη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας προκειμένου να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των ανακριτών σε σχέση με τις ενέργειες που θα γίνουν μετά την αξιολόγηση των ισχυρισμών έδωσε κατά την χθεσινή ανάκριση του ο 43χρονος ισοβίτης, σε σχέση με το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, ήδη από χθές βρίσκονται στην Κύπρο μέλη της ΕΛΑΣ και ενημερώνονται για τις εξελίξεις γύρω από της επίθεση

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η κάθοδος κλιμάκιου της ελληνικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας το οποίο αναμένει το πράσινο φως από τις εισαγγελικές αρχές για να μεταβεί στην Κύπρο και να λάβει κατάθεση όσο αφορά τη δράση του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πάντως, η ανακριτική ομάδα εμφανίζεται επιφυλακτική ως προς την εγκυρότητα των ισχυρισμών για πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το μακελειό. Ο ισοβίτης φέρεται να έδωσε στους ανακριτές 3 ονόματα στα οποία αποδίδει ρόλους ηθικών αυτουργών καθώς και των προσώπων που πλήρωσαν το Μαμαλικόπουλο για να διαπράξει το έγκλημα.

Σημαντικό ρόλο για τους ανακριτές φαίνεται να παίζει και η ψυχολογία του ισοβίτη ο οποίος φαίνεται να κατέρρευσε ψυχολογικά μετά την επιβολή της δια βίου ποινής φυλάκισης.

Διαβάστε επίσης

Ομοιότητες με το φονικό στην Αγ. Νάπα έχουν οι εκτελέσεις

Ισόβια στους κατηγορούμενους της πενταπλής δολοφονίας στην Αγ.Νάπα

Aυτοψία στη σκηνή του πενταπλού φονικού στην Αγ.Νάπα