ΚΥΠΡΟΣ

Λάρνακα: Με μαύρα περιβραχιόνια στην παρέλαση

Λάρνακα: Με μαύρα περιβραχιόνια στην παρέλαση

Φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, εις ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου, παρέλασαν σήμερα όσοι συμμετείχαν στην καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, που έγινε στην Λεωφόρο Αθηνών στη παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Επίσης, όπως αναφέρει το sigmalive.gr, τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου «Αράδιππος» του Δήμου Αραδίππου, δημότης του οποίου ήταν ο αείμνηστος Τάσος Μητσόπουλος, παρέλασαν ντυμένοι στα μαύρα.

Τον χαιρετισμό της παρέλασης δέχθηκαν από ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στη Λεωφόρο Αθηνών, ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης και οι πολιτικές, πολιτειακές, στρατιωτικές και εκκλησιαστικές αρχές της πόλης.

Στη παρέλαση έλαβαν μέρος τα Λύκεια, τα Γυμνάσια και άλλες σχολές ανώτερης και μέσης εκπαίδευσης της πόλης, Σώματα Προσκόπων, Σώματα Κυπρίων Οδηγών, Τάγμα Οδοιπόρων Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Κιτίου, Σωματεία, Οργανώσεις και Τμήματα της Εθνικής Φρουράς.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης παιάνιζε η Φιλαρμονική του Δήμου Λάρνακας.

Της παρέλασης προηγήθηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων από τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Δήμαρχο Λάρνακας στο Αγαλμα της Ελευθερίας.

Διαβάστε επίσης:

Υστατο χαίρε στον Τάσο Μητσόπουλο-Συγκινούν τα παιδιά του (βίντεο)