ΚΥΠΡΟΣ

Κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας Ecstasy στην Κύπρο

Κατάσχεση της μεγαλύτερης ποσότητας Ecstasy στην Κύπρο

Στην κατάσχεση 7000 χαπιών τύπου ECSTASY, προέβη η Αστυνομία από αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) Στέλιο Σεργίδη, η Υπηρεσία κατείχε πληροφορία ότι συγκεκριμένο άτομο το οποίο θα ταξίδευε στην Κύπρο από τις Βρυξέλες θα εισήγαγε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Αφού εντοπίστηκε το συγκεκριμένο άτομο γύρω στις 00:55 σήμερα, το οποίο αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, σε συνεργασία με τους Τελωνειακούς Λειτουργούς, ελέγχθηκε η αποσκευή του με ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο και εντοπίστηκε στο εσωτερικό μέρος του πάτου της αποσκευής, συσκευασία η οποία κατά το φυσικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι περιείχε πέραν των 7000 χάπια τύπου ECSTASY με το λογότυπο «poweron/off».

Ο ύποπτος κατείχε ταξιδιωτικό έγγραφο από Γερμανία και είναι ηλικίας 64 χρόνων. Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό Ένταλμα Σύλληψης.

Τονίζεται ότι η ποσότητα των ανευρεθέντων χαπιών τύπου ECSTASY είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που κατασχέθηκε μέχρι σήμερα. Ο ύποπτος θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για αίτηση έκδοσης διατάγματος προσωποκράτηση εναντίον του.

Πηγη ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Καταθέσεις «φωτιά» για την δολοφονία μητέρας 3 παιδιών στην Κύπρο