ΚΥΠΡΟΣ

Πιθανή δολοφονία ο θάνατος 78χρονης στη Κύπρο

Πιθανή δολοφονία ο θάνατος 78χρονης στη Κύπρο

Μετά την πολύωρη νεκροψία που ολοκληρώθηκε αργά ψες, ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους σε δηλώσεις του ανέφερε πως δεν αποκλείεται για την ώρα τίποτα, ούτε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Μετά την εξέλιξη αυτή και με βάση τις αντικρουόμενες καταθέσεις του 83χρονου συζύγου και της 77χρονης αδελφή της άτυχης γριούλας, οι οποίοι ο μεν πρώτος ανέφερε ότι δέχθηκαν επίθεση για ληστεία από άγνωστα πρόσωπα ενώ βρίσκονταν στην κατοικία τους με τη σύζυγο και τη κουνιάδα του και η δεύτερη ότι κτύπησε από πτώση στο έδαφος ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, αλλά και τις μαρτυρίες ότι οι δύο αδελφές είχαν περιουσιακές διαφορές, η αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου.

Ήδη έχει προχωρήσει στη σύλληψη των δύο, που να σημειωθεί φέρουν τραύματα στο κεφάλι και αναμένεται να προσαχθούν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

Ο 83χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, υπό φρούρηση, στο νοσοκομείο Πάφου και δεν αποκλείεται η διαδικασία προσωποκράτησης του να πραγματοποιηθεί στο κρατικό νοσηλευτήριο.

πηγη ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Διαβάστε επίσης

Μυστηριώδης θάνατος 78χρονης στη Κύπρο