ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: Βεντέτα με παρολίγο φονικό

Λεμεσός: Βεντέτα με παρολίγο φονικό

Όλα άρχισαν όταν ένας 55χρονος,σε καφενείο στον κυβερνητικό οικισμό Αγίου Ιωάννη στα Πολεμίδια, έκανε παρατήρηση σε 9χρονο γιατί έκανε φασαρία.

Όταν τα δυο αδέλφια του 9χρονου, ηλικίας 23 και 22 χρόνων ,πληροφορήθηκαν για την παρατήρηση που δέχθηκε ο αδελφός τους, μετέβησαν στην περιοχή και αφού εντόπισαν τον 55χρονο να περπατά στο δρόμο και να κατευθύνεται προς την οικία του, άρχισαν να καβγαδίζουν μαζί του και τον γρονθοκόπησαν.

Η συνέχεια δόθηκε από τα παιδιά του 55χρονου, τα οποία με συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα μετέβησαν στην οικία των αδελφών για να ζητήσουν το λόγο. Ο 22χρονος κρατούσε λοστό και επιτέθηκε εκ νέου στον 55χρονο κτυπώντας τον στο κεφάλι. Στη συνέχεια άρπαξε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων, τραυματίζοντας τον 18χρονο που βρισκόταν εκεί αλλά δεν είχε άμεση σχέση με την υπόθεση.

Ο 18χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στη δεξιά ωμοπλάτη. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται και ο 55χρονος που κτυπήθηκε από τα δυο αδέλφια. Η αστυνομία συνέλαβε τον 23χρόνο και την 45χρόνη μητέρα του φερόμενου ως δράστη. Ο 22χρονος καταζητείται.

πηγη ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Διαβάστε επίσης

Καταγγελία για απαγωγή 15χρονης στην Πάφο