ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ιορδανία ο Πρόεδρος της Βουλής

Στην Ιορδανία ο Πρόεδρος της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου και κοινοβουλευτική αντιπροσωπία αναχωρούν την Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, για το Αμμάν, για επίσημη επίσκεψη στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της χώρας Atef al Tarawneh.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, την αντιπροσωπία αποτελούν οι βουλευτές Νίκος Τορναρίτης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικού Συναγερμού, Χριστάκης Τζιοβάνης, βουλευτής ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, Φύτος Κωνσταντίνου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικού Κόμματος, Φειδίας Σαρίκας, βουλευτής Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, και Δημήτρης Συλλούρης, Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κόμματος.

Κατά την παραμονή τους στην ιορδανική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπία της Βουλής θα γίνουν δεκτοί από τον Πρωθυπουργό της χώρας Abdullah Ensour, ενώ θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γερουσίας Abdur – Ra'uf Rawabdeh και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Atef al Tarawneh.

Συναντήσεις θα έχουν επίσης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Υπουργό ΜΜΕ και Επικοινωνιών, Mohammad Al Momani και τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομάδας Φιλίας Ιορδανίας – Κύπρου στην Ιορδανική Βουλή των Αντιπροσώπων. Ο Πρόεδρος της Ιορδανικής Βουλής θα παραθέσει επίσης επίσημο δείπνο προς τιμή του κ. Ομήρου και της αντιπροσωπίας που τον πλαισιώνει. Ο κ. Ομήρου και η κοινοβουλευτική αντιπροσωπία επιστρέφουν στην Κύπρο την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αναλαμβάνει δράση ο Τζον Κέρι για το Κυπριακό