ΚΥΠΡΟΣ

KOT: Αναμένονται περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες το 2015 στη Κύπρο

KOT: Αναμένονται περισσότεροι Γερμανοί τουρίστες το 2015 στη Κύπρο

Οι Γερμανοί τουρίστες στη Κύπρο αναμένεται να αυξηθούν το 2015, όπως εκτιμά ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), που συμμετέχει στην παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ITB Berlin.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας ήταν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Άγγελο Λοϊζου και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και του ΚΟΤ πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με υψηλόβαθμα στελέχη σημαντικών Οργανωτών Ταξιδίων, στις οποίες επικράτησε θετικό κλίμα και διαφάνηκαν θετικές προοπτικές.

Έγιναν επίσης συναντήσεις με αεροπορικές Εταιρείες στα πλαίσια των οποίων εκφράστηκε ενδιαφέρον για διεύρυνση του πτητικού τους προγράμματος με νέα δρομολόγια προς και από την Κύπρο.

Ο ΚΟΤ, όπως ανέφερε ο κ. Λοϊζου, μέσα από τις επαφές του, έκανε το παν από την πλευρά του για περαιτέρω διεύρυνση της Γερμανικής αγοράς και εναπόκειται πλέον και στους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας να προσφέρουν ελκυστικές τιμές και πακέτα για την Κύπρο.

Ο κ. Λοϊζου ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει οι προσπάθειες να είναι συλλογικές για να ευοδώσουν στο θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά τις συναντήσεις με τους Οργανωτές Ταξιδίων και τις Αεροπορικές Εταιρείες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις