ΚΥΠΡΟΣ

Τρ. Κύπρου: Πώληση του Aphrodite Hills

Τρ. Κύπρου: Πώληση του Aphrodite Hills

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την πώληση του Aphrodite Hills ανακοίνωσε σήμερα (6/8/2015) η Τράπεζα Κύπρου, καθώς η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού ενέκρινε την εν λόγω συμφωνία.

«Σε συνέχεια της συμφωνίας στην οποία κατέληξε η Τράπεζα Κύπρου για πώληση του μετοχικού μεριδίου της στη μητρική εταιρεία του Αphrodite Hills Resort Ltd, Aphrodite Holdings Ltd, σε ομάδα επενδυτών περιλαμβανομένης της εταιρείας Invel Real Estate Ltd καθώς και ταμεία που διαχειρίζεται η York Capital Management, η Τράπεζα ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού Κύπρου (ΕΠΑ) έκρινε την εν λόγω συναλλαγή συμβατή με τη λειτουργία του ανταγωνισμού στην αγορά», αναφέρει ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου.

Με βάση τη συμφωνία, προστίθεται, η Εταιρεία αποτιμάται πέραν των €90εκ. και με βάση τους όρους της η Τράπεζα θα διατηρήσει μειοψηφική συμμετοχή στην Εταιρεία ύψους 10%.

Η Τράπεζα Κύπρου είχε αποκτήσει ποσοστό 75% της Εταιρείας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της, τον Οκτώβριο του 2014.

Το Aphrodite Hills Resort ασχολείται με την ανάπτυξη και πώληση οικιστικών ακινήτων και τη διαχείριση του ιδιόκτητου θερέτρου γκολφ και ξενοδοχείου 290 δωματίων.

Σχετικές ειδήσεις