ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: «Κινηματογραφική» σύγκρουση και ανατροπή αυτοκινήτου

Πάφος: «Κινηματογραφική» σύγκρουση και ανατροπή αυτοκινήτου

Σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 35χρονη μητέρα και το μόλις ενός έτους παιδάκι της έπεσε όχημα που οδηγούσε μία Βρετανίδα.

Το δεύτερο όχημα που κινείτο στη λεωφόρο προσέκρουσε βίαια στο σταθμευμένο όχημα, αναποδογυρίζοντας το και προκαλώντας πανδαιμόνιο και τρόμο μεταξύ των αυτοπτών μαρτύρων.

Το δεύτερο όχημα οδηγούσε αλλοδαπή ηλικίας 65 ετών, η οποία σύμφωνα με την Αστυνομία δεν τραυματίσθηκε από τη σύγκρουση.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως ασθενοφόρα και Αστυνομία, ενώ στο μέρος έσπευσε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό των δύο τραυματιών από το όχημα.

kinimatografiki sygkrousi kai anatropi aftokinitou th

Μητέρα και παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ τα πρώτα στοιχεία από τις ιατρικές εξετάσεις δείχνουν ότι η κατάσταση τους, είναι εκτός κινδύνου.

Η ηλικιωμένη οδηγός, βρετανικής καταγωγής, υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη σύμφωνα με την Αστυνομία πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο και ειδικότερα 118 μg%, αντί των 22. Μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, όπου έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη.

πηγη philenews.com

Σχετικές ειδήσεις