ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: Στο σκαμνί ο 73χρονος που παρενόχλησε την εγγονή του

Πάφος: Στο σκαμνί ο 73χρονος που παρενόχλησε την εγγονή του

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου στις 25 Νοεμβρίου παραπέμφθηκε ο 73χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση της 11χρονης εγγονής του και θα παραμείνει υποκράτηση μέχρι τη μέρα έναρξης της δίκης.

Σήμερα ο 73χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ληφθεί απόφαση για το κατά πόσο αυτός θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία της έναρξης εκδίκασης της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο.

Στην προηγούμενη δικάσιμο η Κατηγορούσα Αρχή, που εκπροσωπείται από τον δημόσιο κατήγορο Σίμο Συμεού ζήτησε την κράτηση του 73χρονου μέχρι την δίκη του ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 25 Νοεμβρίου για το λόγο ότι αν αφεθεί ελεύθερος υπάρχει ο κίνδυνος επηρεασμού της ανήλικης ή το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να φυγοδικήσει και να μην παρουσιαστεί στη δίκη.

Η υπεράσπιση του 73χρονου έφερε ωστόσο ένσταση στο αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής.

Στην προηγούμενη δικάσιμο ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου ακούστηκε η μαρτυρία και σήμερα αγόρευσαν οι δύο πλευρές προκειμένου να εκδοθεί απόφαση σχετικά με το θέμα της κράτησης του 73χρονου. Το Δικαστήριο αποφάσισε όπως παραμείνει υπό κράτηση.

Ο 73χρονος αρνείται κατηγορηματικά τις καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις