ΚΥΠΡΟΣ

Σοκ! Νεκρή βρέθηκε η Σοφρωνία Παπαρίδου μέσα σε δεξαμενή νερού

Σοκ! Νεκρή βρέθηκε η Σοφρωνία Παπαρίδου μέσα σε δεξαμενή νερού

Νεκρή μέσα σε άδειο ντεπόζιτο νερού σε ταράτσα πολυκατοικίας στη Λάρνακα εντοπίστηκε η Σοφρωνία Παπαρίδου, 58 χρόνων η οποία έλειπε από το σπίτι της από την περασμένη Τρίτη 29 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Παρασκευής (02/04), ένας άνδρας τηλεφώνησε στην ΑΔΕ Λάρνακας και ανέφερε ότι είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην Οδό Παντελή Λεκού στη περιοχή Πρόδρομος στη Λάρνακα, όπου εντόπισε μία γυναίκα να είναι μέσα σε ένα άδειο ντεπόζιτο νερού. Επί τόπου έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας τα οποία απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες.

Στη σκηνή κλήθηκε και ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε αυτοψία και σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε ότι «η γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε ένα άδειο ντεπόζιτο νερού στην ταράτσα πολυκατοικίας. Η σορός της γυναίκας δεν έφερε κακώσεις και έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια».

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου της θα εξακριβωθούν κατά την νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της 58χρονης την ερχόμενη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σχετικές ειδήσεις