ΚΥΠΡΟΣ

Τα βίντεο της οργής: Ανελέητος ξυλοδαρμός 16χρονης Κύπριας για τα μάτια ενός αγοριού

Τα βίντεο της οργής: Ανελέητος ξυλοδαρμός 16χρονης Κύπριας για τα μάτια ενός αγοριού

Λαϊκό δικαστήριο με θύμα μια 16χρονη έστησαν συμμαθήτριές της σε σχολείο της Λεμεσού, κατηγορώντας την ότι έστειλε γυμνόστηθη φωτογραφία της στο αγόρι του κοριτσιού που τη χτυπά ανελέητα μαζί με μία φίλη της.

Βίντεο μάλιστα από τον άγριο ξυλοδαρμό πρωτοφανούς σκαιότητας της άτυχης μαθήτριας ανέβηκαν στο facebook προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Στο πρώτο από αυτά, η «κατηγορούμενη» κάθεται σε μια καρέκλα περικυκλωμένη από τις φίλες της εξοργισμένης μαθήτριας, η οποία την ρωτούσε σε έντονο ύφος γιατί έστειλε μήνυμα στο αγόρι της. Την ίδια ώρα, μια φίλη της συμπληρώνει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα να τους χωρίσει, ενώ μια άλλη καταγράφει το περιστατικό.

Σε λίγο, έξαλλη, η μαθήτρια – τιμωρός αρπάζει από τα μαλλιά το θύμα και την ρίχνει από την καρέκλα, δίνοντας την ευκαιρία στη φίλη της να την κλοτσήσει αλύπητα. Στο τέλος, η νεαρή αποχωρεί από τη σκηνή με χαμόγελο ικανοποίησης, με τη φίλη της που τραβά το βίντεο να ρωτά «τούτον ήταν;».

Τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στον άγριο ξυλοδαρμό είναι μαθήτριες της Β’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, ενώ το θύμα, μαθήτρια της Α’ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.com.cy: ΣΟΚ σε κυπριακό σχολείο: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης από συμμαθήτριες της (video)

Νέο βίντεο-σοκ

Την ίδια ώρα, και δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό είδε το φως της δημοσιότητας - Συνελήφθησαν οι μαθήτριες που χτύπησαν την άτυχη κοπέλα - Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο ο διευθυντής που πήγε να παρέμβει!

Λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση του βίντεο στο οποίο μαθήτριες ξυλοκοπούν ανελέητα μια 16χρονη, ένα δεύτερο - ακόμα πιο σκληρό - έρχεται στην επιφάνεια, μετά τη δημοσιοποίησή του σε λογαριασμούς ανήλικων μαθητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό, η φίλη της κοπέλας που διατηρεί σχέση με τον ανήλικο μαθητή στον οποίο φέρεται να στάλθηκε η φωτογραφία, πλησιάζει τη 16χρονη, της αρπάζει βίαια το κεφάλι και της το χτυπά στο πεζοδρόμιο. Στο ολιγόλεπτο βίντεο ακούγονται επίσης οι μαθητές που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό να της ζητούν να σταματήσει.

Δείτε το βίντεο της οργής εδώ: Νέο σοκαριστικό βίντεο από το άγριο ξυλοκόπημα της μαθήτριας

Η Κυπριακή αστυνομία προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη των δύο μαθητριών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό, ενώ το σχολείο απέβαλε και όσες παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν. Το θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λεμεσού.

Οι μαθήτριες είναι άνω των 16 ετών και έχουν ποινική ευθύνη, ενώ ανακρίθηκαν με παρουσία δικηγόρων και ψυχολόγων. Σημειώνεται ότι η μαθήτρια που χτυπάει αρχικώς τη συμμαθήτρια της είναι ορφανή από πατέρα, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα οικογενειακής φύσεως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Πέρασαν χειροπέδες στις δύο μαθήτριες

Εν τω μεταξύ την περασμένη Δευτέρα είχε σημειωθεί και πάλι επεισόδιο ξυλοδαρμού με τις ίδιες μαθήτριες, στο οποίο παρενέβη ο βοηθός Διευθυντής του σχολείου Γλαύκος Θεοφυλάκτου ο οποίος τραυματίστηκε από πέτρα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: Και καθηγητής στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Και τρίτο βίντεο

Όπως θα δείτε στο νέο βίντεο newsbomb.com.cy, το σκηνικό είναι πάλι το ίδιο. Η 16χρονη μαθήτρια σε διαφορετική χρονική στιγμή κακοποιείται άγρια από τις ίδιες συμμαθήτριές της.

Δείτε μίας από τις απειλητικές φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook η «πληγωμένη» μαθήτρια:

facebook

Διαβάστε περισότερα: Είχε προειδοποιήσει μέσω social media για το ξύλο: «Κόβω κεφάλια»

Διαβάστε επίσης: Βρισιές και απειλές κατά της μαθήτριας-τιμωρού: «Είσαι πεθαμένη».

facebook2

Σχετικές ειδήσεις